Apus în Valea JIULUI

& răsărit în Valea HIPERBOREEI
HYPERBOREA

Apus în Valea JIULUI

Apus & răsărit
în Valea JIULUI

Este chiar o experiență apusul în Valea JIULUI, o experiență pe care nu o poți uita curând din prisma contrastului ce o să îl vezi cu ochii tăi. Să stai în tricou în Cheile Jiețului, pe ultima culme spre Transalpina, să admiri vârful înghețat al Părângului în timp ce este cuprins de ultimele raze ale zilei… un contrast care îți rămâne întipărit în memorie.

Când o să vezi Retezatul cum răsare dintre nori, mândru în zare, în timp ce toată Valea JIULUI este sub nori… o să îți dorești ca timpul să se oprească, o să îți dorești clipa respectivă să îți rămână pentru eternitate! Deasemenea, din clipa în care răsare soarele, simți cum se înfiripă o legătură profundă între dimensiunea ta spirituală și materia luminată după trudnica întemeiere a lumii. Soarele i-a fost dăruit omului să-i fie mai înainte de toate, mijloc de trai și de statornicie.

Sărbătoarea SÂNGEORZ
✨ o sărbătoare străveche ✨

Pe 24 aprilie noaptea, începe sărbătoarea SINGEORZA / SÂNGEORZ. 25 aprilie, este Uniunea Sfântă dintre Mama Pământ Gaia și Tatăl Univers prin Sfânta Legătură. Sângeorzul este o sărbătoare străveche care pe lângă uniunea cosmică, sărbătorea în comunitățile geților începuturile obiceiurilor agrare de primavară, care aveau nevoie de ambele energii gaia și universul, pentru a ridica sămânța din pământ și hrăneau uniunea Om dintre suflet și trup dincolo de timp și spațiu.

360 ° TITANUL din
Valea HIPERBOREEI
🔥 Unități de CAZARE 🔥


Sustine Povestea Locurilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com