Stindardul 🐺 GETÆ

DRACON 🇷🇴 Stindardul Armatei
[ strategie turism ] 🏹 GETÆ

Stindardul 🐺 GETÆ

🐺 GETÆ 🐉

Stindardul de luptă al geților 🐺 lupul cu trup de șarpe / balaur 🐉 a fost unul dintre cele mai de temut însemne militare ale lumii antice. Avea forma unui cap de lup cu gură deschisă, care se continua cu un corp de balaur, confecționat din material textil care se umfla în bătaia vântului și alcătuia o flamură serpentiformă orizontală.

Printr-un ingenios sistem interior, sub acțiunea curenților de aer, stindardul getic producea un șuierat puternic, ce avea că efect îmbărbătarea luptătorilor proprii și panicarea celor inamici. De asemenea, inducea o stare de nervozitate cailor inamicului, care nu mai auziseră un asemenea sunet. Vezi mai mult la 360 °.

Semnificația 🐺 DRACON 🐺
Brandul VĂII Jiului 🐺 DRACON 🐺
Arhitectura de Brand 🐺 DRACON 🐺

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com