Punctele energetice ale României

Țara Luanei vs Tronul Străbunilor din Hațeg 💙💛❤️

H Y P E R B O R E A

Axis Mundi 💙💛❤️ KOGAYON

Poetul Marțial, într-una din epigramele sale, îi scria lui Marcellin: „Soldat Marcellin, tu pleci acum, ca să iei pe umerii tăi cerul de nord al hiperboreilor şi astrele Polului Getic, care abia se mişcă.”

La începutul erei noastre, într-un răvaș trimis conducătorului dacilor, Cotizo, poetul latin Ovidiu îl numește pe acesta și pe întregul său popor „neam scoborâtor din zei”. Cu șase secole înainte, poetul grec Pindar, citându-l pe Phrenicos din Heracleea, scria despre dacii de la nordul Dunării: „Hiperboreii locuiesc în părţile îndepărtate lângă templul lui Apolo. Ei sunt cu totul nedeprinși la război și se trag, după cum spun tradiţiile, din neamul titanilor celor vechi.”

Punctele energetice ale României

5 din 9 se află în Județul Hunedoara! 1. Ținutul Anei & Drumul Luanei / Țara Luanei – Munţii Buzăului. 2. Tronul Străbunilor din Hațeg & preotul GETÆ. 3. Străjerul din Carpați, Ceahlău, Muntele Sfânt / Axis Mundi. 4. Chemarea străbunilor la Sfinxul din BUCEGI / Babele. 5. Mănăstirea Rupestră Șinca Veche. 6. Capitala spirituală a Imperiului GETIC, Sarmisegetuza REGIA. 7. Fundătura Ponorului, puțin mai la nord de inima noastră zdrobită, Sarmisegetuza REGIA 8. Biserica Densuş, cea mai veche biserică din țară în care se slujește. 9. Valea JIULUI, Valea HIPERBOREEI / Ținutul Urieșilor din Piatră, Momârlele de pe KOGAYON:

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

1 thought on “Punctele energetice ale României

Comments are closed.