Adevărata p⊕veste a lui DRACULA

Pe urmele Domnitorilor Români...

Pe urmele Domnitorilor Români…

… prin Turnul Chindiei & Biserica Mare Domnească din Târgoviște:

O cetate de p⊕veste… Curtea Domnească – Pe urmele Domnitorilor Români: Vlad Voievod Drăculea, Mihai Viteazul, Matei Basarab, Constantin Brâncoveanu, Petru Cercel, Macarie, Radu cel Mare, Mircea I Basarab, Mircea cel Bătrân…

P⊕vestea lui Vlad ȚEPEȘ spusă la IMEX

+ 36 de miliarde de dolari anual!

Atunci când beneficiezi de bugete de publicitate de ordinul sutelor de milioane de euro poți să întorci în favoarea ta procesul controlat de alții… Cum? Doar câteva aspecte logistice. Cetatea de scaun a lui Vlad Țepeș a fost Târgoviște NU Bran. Automat povestea vampirului se transformă natural în povestea adevărată a Domnitorului.

La Bran Vlad Țepeș în toată viața lui a stat 1 oră… Târgoviște este la 1 oră de București… deci d.p.d.v logistic ai posibilitatea să duci autobuzele cu turișți mult mai ușor decât la Bran… și faci transferul de la turism de nișă la turism de masă / de volum.

Cel mai interesant pachet turist din lume!

Dacă acest turism de nișă transformat în turism de masă îl împingem mai departe și spre pachete premium ce se întâmplă? De ce premium? Păi dacă ai UNICA poveste din lume care NU poate să fie copiată… cred că poți… NU?

Însă, primul aspect că să ai ce să duci este ca ei să vină! Imaginează-ți, acum vine doar nișa interesată de povestea vampirului și România aproape nu are turism de incoming… Dacă întorci acest flux și spui pe toate canalele media adevărata poveste a vampirului oare nu extinzi nișa?

Experimentează adevărata poveste a lui DRACULA este probabil cel mai interesant pachet turistic din lume! Te invit mai jos să vizionezi 2 materiale video ca să îți formezi o primă impresie.

360 °

De la vampir la voievod… reputație!

Mulțumiri speciale lui Vasile Lupaşc pentru suportul oferit în 2016 la prezentare a conceptului ROMANIA OLD EUROPE la IMEX America. Mulțumim Vasile! P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de companii românești. [ susține proiectul ]

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.