Apa de aur din Munții Rodnei

⭐ D'ORA ⭐ aur și argint coloidal ⭐ elixirul vieții ⭐

Tinerețe fără bătrânețe
și viață fără de ♰ moarte ♰

Trecurăm cum trecurăm până aci, stăpâne; mai avem un hop: avem să dăm peste o primejdie mare; și daca ne-o ajuta Dumnezeu să scăpăm și de dânsa, apoi suntem voinici. Mai-nainte de aci este palatul unde locuiește Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Petre Ispirescu

⭐ ulciorul bucuriei ⭐

În folclorul rumânesc precum și în mitologia neamului ne întâlnim frecvent cu apa dătătoare de viață începând de la povestea lui Harap Alb și cele două valențe, apă vie & apă moartă, continuând cu apa sâmbetei, izvorul vieții & ulciorul bucuriei și nu în ultimul rând basmul tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Te ivităm astăzi la o călătorie demnă de basmele copilăriei prin Munții Rodnei, Bistriţa, comuna Maieru, la izvorul apei dătătoare de viață D’ORA, elixirul vieții, apa cu aur și argint coloidal. 

Tratamentul natural al cancerului!

În valea împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la aproximativ o oră de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, comuna Maieru unde curge apă cu aur. La propriu. Oamenii locului îi spun „apa de aur” și sunt convinși că are proprietăți vindecătoare. Sunt susținuți în convingerile lor atât de doctori cât și de mineralogie, o știință a solului, a pământului nostru strămoșesc.

Munții Rodnei constituie al doilea parc național ca mărime din țară și totodată unul dintre cele mai bine conservate peisaje glaciare din România. Munții Bârgăului constituie o unitate mai redusă că suprafață, circa 1500 kmp, dar mai ales că înălțime, altitudinea maximă fiind de 1611 m. Aparțin culoarului depresionar transversal ce se continuă spre Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc, o tarniță larg extinsă între munții înalți cristalini ai Rodnei și masivul vulcanic al Calimanului.

După Petre Ispirescu & Liviu Rebreanu te invităm să analizezi și să conștientizezi de ce avem cea mai pură apă minerală din lume!? Următoarele două materiale video transferă apa cu aur și argint coloidal D’ORA din tărâmul basmelor spre realitatea medicală a secolului 21.

360 °

6000 de ani de istorie a aurului!
Legătura între alimentaţie şi cancer

Susținem produsele românești, producătorii autohtoni & realitatea medicală din secolul 21. Apa D’ORA o să o regăsești în curând la PRONAT. Susține și tu antreprenoriatul autohton!

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.