Pensiunea RETEZAT

Retezat 🌲 Bijuteria arcului carpatic

Zona URICANI

Valea JIULUI 🌲 🌲
⭐ R E T E Z A T ❄️

Vestul Văii Jiului. Frumoasa zonă a Văii Jiului nu poate fi descrisă decât prin superlative. Aici laşi în urmă zgomotele şi forfota marilor oraşe, te scufunzi în tăcere, în meditaţie, în pace… Între stânci cu forme de bătrâni străjeri cu barbă, printre jnepeni şi sute de lacuri ce oglindesc infinitul cerului, în frumoasele legende şi vechi obiceiuri, te regăseşti pe tine.

INFO cazare

Situată la poarta de intrare în Parcul Naţional Retezat, în localitatea Câmpu lui Neag din judeţul Hunedoara. Accesul se face dinspre Petroşani sau dinspre Târgu Jiu, pe DN66A, pe traseul Vulcan – Lupeni – Uricani – Câmpu lui Neag (circa 40 km). Din satul Câmpu lui Neag, tot pe DN66A, se mai parcurg circa 2 km până la pensiune, situată în zona fostului IFET.

Piscină, păstrăvărie, restaurant 4*, terasă, parc de aventură, perete de căţărare, pistă de tubing, plimbări cu trăsura, echitaţie, loc de joacă pentru copii, traseu tematic, teren de tenis, foişoare (filigorii), parcare auto proprie, internet wireless.

Pe domeniul Pensiunii RETEZAT există Muzeul Satului Momârlănesc și Parcul de Aventură Părăul Negru. Un parc de aventură desprins… din filme… un defileu cu stânci pline de mușchi peste Pârâul Negru, aflat la poalele munților Retezat, foarte aproape de Uriașul din Valea Boului / Gârbovu. Parcul de aventură a fost dezvoltat pe domeniul Pensiunii Retezat într-o adevărată oază de liniște – o liniște sălbatică. Parcă intri în vremuri imemoriale când sunetul apei se lovește de stâncile pline de ferigi de un verde amețitor. Intri în tărâmul basmelor, al uriașilor și al legendelor.

Deasemenea, pe domeniul pensiunii, regăsești și tradițiile locale transpuse într-o formă inedită. Un muzeu al satului momârlănesc care o să îți aducă copilul din vremurile imemoriale în vremurile bunicilor tăi. Înainte să intri în muzeu o să ai ocazia să-i spui povestea colibei străvechi a ciobanului – povestea cotroanei.

office@pensiunearetezat.com
4 stele, 14 camere / 1 apartament
0722538551 / pensiunearetezat.com

PROXIMITATE 🔥 TITANUL 🔥
CIRCUIT 1 🔥 Top 10 SFINCȘI 🔥
CIRCUIT 2 🔥 Țara Momârlanilor 🔥

🌲 Adaugă unitatea ta de cazare 🌲


Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.