Patul Uriașilor

Piatra Jidovului sau Patul Jidovilor
HYPERBOREA Povestea HUNEDOAREI

Patul Uriașilor

Hramul Hiperboreenilor

Piatra Jidovului sau Patul Jidovilor

În fiecare an se ţinea în miezul verii hramul hiperboreenilor de la „Tronul strămoşilor”, situat din vremuri imemoriale în partea de nord-est a Hatzegland-ului.

Veneau călări pe cai albi şi pe jos, în straie albe, cei mai de seamă reprezentanţi ai agatârşilor, sciţilor, tracilor, geto-dacilor, pelasgilor din Carpaţi, cimerieni de lângă Mare, moesi de dincolo de Istru, precum şi dardani, strămoşi ai troienilor, de lângă Marmara.

Vezi mai mult despre Preotul Pelasg & Patul Uriașilor / Tronul Străbunilor. Vizitează megalitul din Hațeg sau vezi tot materialul video @ Alba Carolina.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com