O săptămână printre momârlani

Adunarea momârlanilor & Obștea Jiană PETRILA

ECO Turism

Toamna prin Valea JIULUI, o călătorie în timp și spațiu prin ținutul ancestral al momârlanilor pentru a cunoaște moștenirea lăsată din străbuni, legătura sacră dintre om şi animal precum și legătura veche de mutualitate între om și natură.

♰ T R O I Ț A ♰

Niciodată la munte preotul care oficiează rugăciuni nu separă animalele de oameni, ambele categorii trăind în simbioză perfectă pe munții momârlanilor. În anul 2019 Composesoratul Obștea Jiană a amplasat în fiecare munte care îi aparține câte o troiță / cruci din lemn masiv de stejar, drept mulțumire pentru sănătatea membrilor composesori și a animalelor: Dobraia, Măgura, Muncelul Birăonilor, Muncelul Dobrăii, Muncelul Jiețului, Dealul Popii, Prislop, Poiana Muierii.

A fost o incursiune în lumea păstrăvului de crescătorie cu gust de păstrăv de râu, o experiență din moși strămoși care provine de la un momârlan get-beget. Sintetizând, am fost la „Adunarea Momârlanilor”, am vizitat păstrăvăria momârlănească din Dealu Babii & am dezvoltat împreună cu Composesoratul Obștea Jiană câteva materiale unice.

360 ° 🐎 🐑 🐟 🐕

Păstorii de suflete 🐑 🐑 🐑
Călare prin Ținutul Momârlanilor
Troițele din munții momârlanilor
Toamna prin Ținutul Momârlanilor
Produse tradiționale din moși-strămoși
Brânza lui BUREBISTA & pâinea lui DECEBAL

Sustine Povestea Locurilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.