Calendarul evenimentelor momârlănești

Obiceiurile agrare de primăvară ✨ SÂNGEORZ ✨ 1484 ✨
MOMÂRLANI

Calendarul evenimentelor momârlănești

✨ SÂNGEORZ ✨

Evenimente momârlănești

Tăvălugul occidentalizării satelor jiene și al tuturor aşezărilor rurale românești reprezintă un pericol asupra căruia nu este târziu să medităm ✨ Nedeia din Poiana Muierii ✨ 1484 ✨ Chiar dacă discutăm despre tradițiile de Dragobete, măsuratul oilor sau despre nedeile momârlanilor totul începe în Ținutul Momârlanilor din primăvară, din momentul în care natura reînvie. De începutul obiceiurilor agrare de primăvară ✨ SÂNGEORZ ✨ depinde în mare măsură viitorul momârlanilor.

Te invit astăzi la o călătorie gastronomică virtuală întrepătrunsă cu 3 circuite de interes din acest ținut ancestral al momârlanilor precum și cu o prezentare succintă a principalelor 10 obiective turistice din Valea JIURILOR astfel încât să poți la rândul tău să îți organizezi vacanța de primăvară / vară și în funcție de calendarul evenimentelor momârlănești străvechi.

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com