Țâr-nainte 🔥 Țâr-napoi

Pentru neam & țară 💙💛❤️ POVESTEA
MOMÂRLANI Povestea HUNEDOAREI

Țâr-nainte 🔥 Țâr-napoi

Din Ținutul Momârlanilor
pentru neam & țară 💙💛❤️

Țâr-nainte 🔥 Țâr-napoi 🔥 Povestea HUNEDOAREI Din respect pentru Pământ şi pentru Soare! Din înţelegere pentru zi şi pentru noapte! Din răbdare pentru Stabilitate şi pentru echilibru! Din modestie pentru puritate şi pentru simplitate! Din curaj pentru înnoire şi pentru împlinire!

Din voinţă pentru unire şi pentru eliberare! Din dragoste pentru Străbuni şi pentru tine! Din Ţinutul Momârlanilor pentru neam şi pentru ţară aducem recunoştiinţă Focului Viu şi Veşnic din care vin toate şi prin care fiinţează toate cele ce sînt.

Totul şi nimicul sînt suflarea Sa, golul şi plinul sînt mâinile Sale, mişcarea şi nemişcarea sînt picioarele Sale, nicăieri şi peste tot este mijlocul Său, iar chipul Său este Lumina. Nimic nu este făptuit fără de Lumină şi tot ce vine din Lumină este viaţă şi ia făptură! Călcând pământul, curgând ca apa, zburând ca vântul, arzând ca focul, azi, am păşit în Lumină! Fie ca zilele să vă fie luminoase şi nopţile liniştite! Un material susţinut de Domnul Emil Părău / Comexim R.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com