O călătorie în timp a (copiilor) nepoților tăi

🇷🇴 Curtea Domnească 🇷🇴 din Târgoviște, Turnul Chindiei 💙💛❤️
MOMÂRLANI ⚔️ VOIEVOZI

O călătorie în timp a (copiilor) nepoților tăi

Despre viitorul
copiilor noștri 🇷🇴

Se spune că doar ei, copiii, pot să vadă tărâmul fermecat al poveștilor ❤️💛💙 La noi se spune din moși-strămoși că sufletul curat al omului poate să acceseze acest tărâm al visului și al magiei.

Există acest regat al regilor, cavalerilor și al prințeselor, ascuns de lentilele obișnuite ale camerelor de vederi, regat care prin ochii copiilor noștri devine o poveste despre prezent, trecut și viitor, o poveste în care odată ce ai intrat, este posibil să nu îți mai dorești să găsești ieșirea.

🐉 👧 🐉 👦 🐉

În acest regat oriunde privești o să vezi castele și turnuri de la începuturile timpului. Regatul este aparat de 🐉 creaturi mistice 🐉 prezente în poveștile bunicilor și stră-bunicilor noștri, povești și legende în care ne povestesc cum poți să intrii în acest 👦 tărâm al magiei 👧 doar cu sufletul curat și doar cu intenții bune.

🇷🇴 rădăcini 🇷🇴

Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile altfel o să rămână singur în necunoscut. În regatul nostru totul a rămas nechimbat și pur. Cel puțin așa ne place nouă să credem!

O călătorie dincolo de timp ❤️💛💙

Aici este locul in care rețetele străbunilor sunt păstrate cu sfințenie pentru 👧 generațiile următoare 👦 astfel încât călătoria ta să fie o experiență despre 🇷🇴 trecut, prezent și viitor 🇷🇴

Vino alături de noi 🐎 pe urmele străbunilor 🦌 într-o călătorie dincolo de timp spre tărâmul ancestral din 🐑 Ținutul Momârlanilor 🐄 acolo unde totul a rămas nechimbat și pur!

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com