“Eu nu mă răzbun; are cine… ” ZIAN Boca

Mănăstirea Prislop, o poartă deschisă spre rai...
ICXCNIKA

“Eu nu mă răzbun; are cine… ” ZIAN Boca

“Grija omului de Dumnezeu
simplifică grija omului de om. ”
Arsenie Boca

“Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești… ”

Mănăstirea Prislop este situată într-una din regiunile cele mai pitoreşti din ţara noastră. De la Haţeg – spre miazăzi – se deschide minunata depresiune a Haţegului sau „Ţara Haţegului” leagănul poporului român, care se întinde pâna la poalele Munţilor Retezat.

Aşezată într-o poiană, la altitudinea de 640 m, Mănăstirea Prislop este înconjurată de dealuri care coboară în pante domoale pâna aproape de monument. Un drum în „Ţara Haţegului” este „un drum” sau „o coborâre” în istorie… Dacă ajungi în zonă, spre poarta de intrare dinspre nord, în Ţara Haţegului, se află biserica Densuş, cea mai veche biserică din lume în care se slujește.

360 ° prin Hunedoara: Fundătura Ponorului, poarta raiului.

“Cea mai lungă cale este cea de la urechi la inimă. Adică de la informație la convingere.”

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com