P⊕vestea celor 7528 de ani de continuitate…

* concept prezentat la cele mai mari târguri de turism din lume
[ strategie turism ]

P⊕vestea celor 7528 de ani de continuitate…

P⊕vestea celor 7528
de ani de continuitate…

O inițiativă NON PROFIT!
Donăm conceptul statului ROMân.

Pentru noi, B2B Strategy™, după 10 ani în care am susținut singuri Cultura și Civilizația Neamului R⊕mânesc prin 77 de articole, 70 de materiale video, 13 conferințe naționale și internaționale, zeci de mii de kilometri prin România, mii de ore de muncă și milioane de vizualizări, a sosit momentul să trecem la următorul nivel. Unificăm toate resursele noastre într-un singur portal destinat românilor, companiilor cu ADN 100% românesc. Ne propunem să evidenţiem produsele şi serviciile 100% româneşti şi începem această etapă prin lansarea portalului P⊕vestea Locurilor.

P⊕vestea Locurilor definește marca noastră de produs susținută de identitatea vizuală ROMANIA OLD EUROPE, concept prezentat la cele mai mari târguri de turism din lume în 2016, IMEX America / Las Vegas și World Travel Market Londra.

P * plăcuţele de la Tărtăria
* templul mare circular din Sarmizegetusa Regia
V * matricea de la Sarmizegetusa
E * uriașul de piatră din Munții Măcin | Hyperborea
S * “carul roman” din Civilizația Danubiană Gârla Mare
T * zeiţa mamă / Cultura Cucuteni
E * tezaurul GETIC / Agighiol
A * Cetatea Sighişoara

360 ° p⊕vestea celor 8500 de copii

P⊕vestea Locurilor,
un proiect NON PROFIT
susținut de companii românești.

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com