P⊕vestea merge mai departe…

... pe telefonul tău - prin codul QR.
[ strategie turism ]

P⊕vestea merge mai departe…

P⊕vestea lui AVRAM
merge mai departe…

P⊕vestea merge mai departe pe telefonul tău – prin codul QR. Vrem să îți facem o surpriză, ție – admiratorului, omului care îi dă energia să continue… un calendar de colecție personalizat cu întreaga campanie SW!M 2018. Pentru că, amintirea acestui moment unic în istoria neamului nostru, un român intrând în inima fostului Imperiu Otoman, chiar de ziua Turciei și chiar în anul centenarului, trebuie să rămână imortalizat pentru eternitate… !

Din Dunăre în
Marea Neagră

Ai mai jos un exemplu – cum o să arate calendarul tău, iar aici ai o serie de imagini sugestive precum și foarte multe povești despre acest neam greu încercat. [ hai să p⊕vestim ]

360 °

Avram te așteaptă în Valea JIULUI

Calendar Avram IANCU 2019

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro