Un 🇩🇪 neamț 🇩🇪 la Piatra Neamț

Perla Moldovei 💙💛❤ Piatra Neamț

Perla MOLDOVEI

Ținutul creatorilor
de artă 💙💛❤

Ca să înțelegi și să trăiești la maxim experiența Perlei Moldovei, Piatra Neamț, neapărat înainte să ajungi în Piatra trebuie să te oprești în Cheile Bicazului și să începi să respiri istoria neamului tău pentru că tocmai ai intrat pe tărâmul primilor creatori de artă din lume… o lume imaginară în prezent dar o poveste de actualitate prezentă în Muzeul de Artă Neolitică din Piatra Neamț, singurul Muzeu din România dedicat 100% Culturii și Civilizației Cucuteni.

Curtea Domnească și Turnul lui Ștefan o să-ți ofere  prilejul unui moment de respiro înainte să te întorci în timp aproximativ 7000 de ani. Muzeul este fabulos 💙💛❤

Experiența oferită de dealul Bisericani și micuța bisericuță sub hramul Maicii Domnului completează introducerea în farmecul acestui oraș numit pe drept Perla Moldovei. Ținutul Neamțului și legendele Ceahlăului, muntele Sfânt & Vârful Toaca unde preoții urcau pe vârf pentru a bate toaca înaintea oficierii slujbelor o să te introducă în lumea spirituală, românismul pur autentic. Pe timpuri, toca preoților se auzea pe toată valea Bistriței dacă îl cităm pe Vulcănescu.

Geții se urcau deasemenea pe culmile munţilor pentru a se ruga, pentru a fi mai aproape de cer, în care credeau că sălăşluiesc zeii lor, iar incintele sacre de pe crestele munţilor au fost locuri de contact cu divinitatea… locuri care ascund p⊕veşti, locuri care o să-ți transforme sejurul în Neamț într-o vacanță de poveste…

În 2020 stăm acasă,
vizităm România 💙💛❤
& reSTART-ăm turismul românesc!

Strategie Turism NEAMT Povestea Locurilor Stam ACASA in 2020

🇷🇴 reBranding România 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

2 thoughts on “Un 🇩🇪 neamț 🇩🇪 la Piatra Neamț

Comments are closed.