Pandemia de gripă din Casele Regale Europene

Caracterului grav al răcelei Regelui 💙💛❤ Starea Sănătății Regelui
[ perioada interbelică ]

Pandemia de gripă din Casele Regale Europene

Starea Sănătății
Regelui 💙💛❤

Toate buletinele acestea medicale sunt semnate de d-nii doctori Nanu Muscel, A. Teohari, Danielopolu, Romalo și Mamulea. În ultimele zile s-a publicat următoarele buletine medicale: Regele suferă de gripă cu determinațiuni broncho-pulmonare. Temperatura 38 °7; pulsul 96 bine bătut; respirația 32 pe minut. Stare generală mai puțin bună ca înainte de gripă. București, 31 Martie 1927, ora 1 d.a. Statea Regelui s-a ameliorat. Temperatura 37 °4; Pulsul 100 pe minut. Respirația 26. București, 01 Aprilie 1927, ora 1 d.a. Înbunătățirea constantă eri s-a accentuat. Respirația 26 pe minut. Pulsul 90. Temperatura 36 °4. București, 02 Aprilie 1927, orele 12. Regele a petrecut o noapte mai bună. Temperatura aseară : 38 °6, astăzi 37 °2. Respirația 24 pe minut. Pulsul 90. București, 03 Aprilie 1927, orele 12. Regele a petrecut o noapte neliniștită. În parte din cauza tusei. Fenomenele locale tot accentuate. Temperatura de aseară 39 °1, pulsul 110 pe minut, respirația 32. Temperatura de astăzi 37 : pulsul 102, respirația 24. București, 04 Aprilie 1927, orele 12. Regele a petrecut o noapte mai bună. Fenomenele morbide ameliorate. Temperatura aseară 37 °5, astăzi 37. Pulsul 90. Respirația 22. București, 5 Aprilie 1927, orele 12. Regele a petrecut o noapte bună. Ameliorarea fenomenelor morbide se accentuiază. Temperatura aseară 37 °5, astăzi 36 °5. Pulsul 90. Respirația 22. Starea generală mult mai bună. București, 6 Aprilie 1927, orele 11:30.

10 aprilie 1927

D. general Averescu, președintele consiliului de miniștri, a trimis ziarelor, la 4 Aprilie, următorul comunicat: Ziarele străine informate cu intențiune greșit, publică știrea că la București ar fi temeri de complicațiuni politice pentru care motiv s’ar grămădi trupe și s-ar lua măsuri preventive. Dacă țara întreagă este cuprinsă de o adâncă îngrijorare din cauza caracterului grav al răcelei Regelui, această legitimă îngrijorare nu este însoțită de nici o temere de complicațiuni de vre_o natură oarecare. De aceia dau cea mai categorică desmințire svonurilor că s’ar face mișcări de trupe în vre-o parte a țării. Asemenea măsuri nici nu vor fi necesare, pentru simplul motiv că poporul român a dat întotdeauna dovadă, că cu cât evenimentele sunt mai serioase cu atât el știe să fie mai înțelept și mai încrezător în conducătorii săi. General Averescu, Președintele consiliului de miniștri.

Suedia
& Spania 🇪🇸

Pandemia de gripă
din Casele Regale Europene

O telegramă din Madrid vorbește că Regele SPANIEI s’a restabilit complet de gripa de care suferise. Suveranul a făcut Joi prima plimbare în pareul palatului. Se anunță din Stockholm : Regina Victoria a SUEDIEI, stabilită actualmente la ROMA și care a avut de suportat în cursul acestei ierni o gripă cu caracter grav a scăpat acum, după spusa medicilor, de febră: totuși starea sănătății sale continuă a fi șubredă, astfel că nu poate inteprinde actualmente călătoria internațională la insula Capri. Regia Victoria va trebui să ramâe la ROMA până la sfârșitul lunei Mai, când va pleca, dacă starea sănătății sale i-o va îngădui, la castelul Mainau din Baden, unde are intenția să petreacă vara.

360 °

Moartea Reginei Mamă
Ultimele clipe ale Regelui…
Tratamentul natural împotriva
🔥 CORONAVIRUS 🔥 COVID19 🔥

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com