Ținutul de basm al pelasgilor

De la galben sau portocaliu până la roșu sau violet...

Culorile toamnei
în ۞ Pelasgia ۞

Arboretumul Simeria, acest monument național în arta parcurilor, pastelat de la galben sau portocaliu până la roșu sau violet… spectacolul cromatic a început în Hunedoara. Toamna are un stil foarte creativ să ne influențeze starea de spirit.

Ținutul de basm
al pelasgilor ۞

Culorile toamnei ne oferă un recital unic în această perioadă a anului. Profităm de ocazie și vă invităm împreună cu Camille Saint-Săëns, coloana sonoră de astăzi, Introduction & Rondo Capriccioso 4/5, la o vizită virtuală a principalelor obiective turistice din locul de naștere al poporului român, Hunedoara.

Hunedoara are cinci zone folclorice distincte: Țara Hategului, Țara Moților, Ținutul Pădurenilor, Zona Orăștie și Ținutul Momârlanilor. ۞ Urieşi ☯️ Pelasgi ۞ GETÆ 🏛️ Vlahi 🏛️ Momârlani 🐑 Rumâni ♦ Să vizitezi HUNEDOARA îți trebuiesc ani întregi! Să înțelegi acest popor nu îți ajunge o viață!

Descoperă ținutul de basm 💙💛❤
al pelasgilor la 360 ° reSTART România




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.