Județul ZIMBRILOR

🐃 🐃 H U N E D O A R A 🐃 🐃

🐃 HUNEDOARA 🐃

Județe la Stăpân 🐃 25 🐃
@ PricewaterhouseCoopers
Județul ZIMBRILOR 🐃 PwC

Optimizarea banului public prin stăpânii de la PwC 🐃 PricewaterhouseCoopers. 25 de priorități locale / regionale & puncte de interes turistic / economic pentru HUNEDOARA de introdus în draftul de strategie futuristic dezvoltat de PwC 🐃 PricewaterhouseCoopers pentru Valea JIULUI.

♦ 1 ♦ Urbanism și peisagistică / transformare centru civic Petroșani din centru dominat de beton și ciment spre parc botanic & peisagistică modernă orientată spre viața la munte, tematica proiectului nostru “aerul de munte, cel mai curat aer din ROMÂNIA” ♦ 2 ♦ Diversificarea atracțiilor turistice în orașe pentru dezvoltarea economiei adiacente turismului ♦ 3 ♦ Dezvoltarea parteneriatului public privat prin transformarea CNPIT Petroșani / Uricani în Organizații de Management a Destinațiilor în Turism / OMD, ONG, în care Primăriile devin parteneri principali ♦ 4 ♦ Curățenie & unificarea arhitecturii cartierelor / anvelopări după o logică de cromatică unitară ♦ 5 ♦ Dezvoltarea conceptului de ambasador local împreună cu performerii din sport, cultură / educație ♦ 6 ♦ Bursele primăriilor: încurajarea antreprenorilor locali spre dezvoltarea de servicii adiționale turismului, echitație, ghizi autorizați în turism / drumeții, speologie, sporturi extreme, produse tradiționale / meniu tradițional local, transport – circuit oraș – munte – puncte de interes. Suport finanțare fonduri europene asigurat de angajați ai Primăriilor.

🦄 🐑 🐟 🐓 🐉 🐿️ 🐎

♦ 7 ♦ Dezvoltarea și punerea în vânzare de 🦄 🐑 🐟 🐓 pachete turistice tematice 🐉 🐿️ 🐎 ♦ 8 ♦ Pentru proiectul de transport electric cu autobuzele Green LINE, în momentul în care o să fie trasate / stațiile de oprire ale autobuzelor trebuie luate în calcul obiective din circuitele tematice dezvoltate anterior. Exemplul de astăzi, circuitul tematic orientat spre COPII, obiective turistice de vizitat „Animăluțele din Povești” Ursul Baloo din Straja etc. ♦ 9 ♦ Dezvoltarea unei platforme de turism integrate / experiențe locale, tradiții și meșteșuguri, suveniruri ♦ 10 ♦ Introducerea în Strategia de Turism a Județului Hunedoara a obiectivului, a focusului de extindere de la 3 luni a turismului spre 12 luni, turism extra-sezon, de vară ♦ 11 ♦ Încurajarea composesoratelor pentru autorizarea mărcilor de produse tradiționale și distribuția ulterioară a acestor mărci în unitățile de cazare din Vale * meniu din produse tradiționale locale ♦ 12 ♦ Integrarea strategiei de turism locale cu strategia de turism regională a Văii Jiului. Parteneriat Parâng / Straja / Pasul Vâlcan / Uricani – Retezat ♦ 13 ♦ Extinderea traseelor de mountain bike în Parâng / Valea JIULUI.

♦ 14 ♦ Dezvoltarea observatorului cerului din Parâng / astrologie / parteneriat club de specialitate ♦ 15 ♦ Susținerea asociației Petro Aqua în promovarea eficientă a Peșterii Bolii. ♦ 16 ♦ Punerea în valoare a ținutului ancestral al momârlanilor prin construirea Muzeului Momarlanului ♦ 17 ♦ Punerea în valoare a Brădetului ca și locație de evenimente cultural / sportive ♦ 18 ♦ Eficientizarea bazei sportive JIUL prin organizarea lunară a târgului cu vânzare de produse locale și transferul organizării zilelor orașului din centru pe stadion. ♦ 19 ♦ Re-organizarea conceptelor “Zilele Orașului” în “Zilele Văii Jiului” împreună cu celelalte Primarii din Vale. Optimizarea banului public, mai multe primării / investiție mai mare, atractivitate mai mare pentru turistul din exteriorul Văii Jiului / re-întoarcerea banului public în economie și dezvoltarea acesteia ♦ 20 ♦ Dezvoltare Ultra Aqua PARC Valea JIULUI ♦ 21 ♦ Dezvoltare eveniment anual similar U N T O L D în Valea JIULUI.

♦ 22 ♦ Dezvoltarea de concepte de turism integrate pe nivelul CJHD care să cuprindă obiective de turism de tranzit de genul Castelului Huniazilor sau a Sarmizegetusei REGIA din nordul judetului cu obiective din Valea JIULUI: turism ecumenic, drumeții montane, ciclism, circuite tematice etc. ♦ 23 ♦ Transformarea legendelor locale în puncte de interes turistic. Sfinxul din Cheile Băniței și cei 5 sfincși din Parâng. Integrarea acestor sfincși în harta urieșilor din Valea Jiului / 50 de sfincși.

reSTART HUNEDOARA

♦ 24 ♦ Participarea la târguri internaționale de turism în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara 😉 Strategia de salvare a Văii JIULUI ♦ 25 ♦ Includerea acestor obiective strategice de dezvoltare în draftul de strategie al Văii JIULUI dezvoltat în această perioada de către PwC pentru a putea asigura ulterior finalizării acestuia linii de finanțare Fonduri Europene dedicate antreprenorilor din Valea JIULUI pentru sustenabilitatea strategiei de dezvoltare.

Petiție 2 CJHD

Ca urmare a petiției inițiale orientată spre legea 544 / 2001, înregistrată la Consiliul Județean Hunedoara sub numărul 20/IP/15.04.2021, și în urma corelării răspunsului CJHD prin documentul nr. 1 din 27.04.2021 înregistrat de entitatea juridică „Direcția Județeană de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara” cu Draftul de Strategie al Văii JIULUI dezvoltat în această perioada de compania de consultanță PWC PricewaterhouseCoopers înaintăm prin prezenta o nouă petiție sub incidența aceleiași legi 544 / 2001, petiție pe care noi o denumim „Stăpâni la JUDEȚ”. Pentru un flux optim al comunicării se pot analiza toate documentele accesând Petiție 1, Răspuns CJHD 1 & Petiție 2 Județ la Stăpân @ PwC PricewaterhouseCoopers.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!

Daniel ROȘCA

🦄 🐑 🐟 🐓 🐉 🐿️ 🐎
🐺 Ținutul Lupilor 🐺
🐃 Molda & Zimbrul 🐃
🧸 Povestea lui BALOO 🧸
🐿️ Animăluțele din povești 🐿️
🐻 Ursul de la stâna din Slăvei 🐻

Sustine Povestea Locurilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.