Parângul noaptea…

[ vertical race @ AVRAM Iancu ]
[ weekend de p⊕veste ]

Parângul noaptea…

Voi sunteți de fapt energia lui AVRAM!

EDIŢIA VI… întotdeauna, în penultimul weekend din luna februarie, are loc Parângul Night Challenge. Anul acesta te invităm în Valea JIULUI încă de pe acum. Având în vedere că trebuie să ținem cont de perioada ta de concediu – de planificarea vacanței te anunțăm acum când Avram trudește braț după braț în Marea Neagră. Anul acesta vrem să extindem focusul competiției de la sportivii de performanță spre toți oamenii care îl încurajează pe Avram să facă ceea ce face.

Voi sunteți de fapt energia lui, voi îi oferiți puterea să meargă mai departe.
În consecință de ce să nu îl și cunoașteți personal la finalul acestei ierni!?

Sub fiecare fotografie există o p⊕veste, o p⊕veste la 360 de grade în jurul viitoarei locații unde o să îl întâlnești pe Avram astfel încât să ai o imagine de ansamblu despre Valea JIULUI înainte să ajungi aici:

[fts_facebook type=album_photos id=100000641889893 access_token=EAAP9hArvboQBANKBNsoQYIwCs8ZAk3ZB5iv7bMdgrZAokyYFTADfeV5EQE91uiD1klsz8ZBwneZCXM2YNAG4ZBLWByKjK9P9FSFfENRohLmhuCQlQ1uJZB6RNZBlS697GStveCC5LwtarbKU6ZCx1AO0V8jHOOEandc2c3qrnWqCpVwZDZD posts=6 description=yes album_id=1175893635882837 image_width=250px image_height=250px space_between_photos=5px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Ce reprezintă muntele pentru noi?

Judeţul Hunedoara este aproape în totalitate acoperit de munţi. În partea de Nord se află Munţii Apuseni, în Sud-Est Retezat Godeanu şi Vâlcan, la Sud Parângul şi la Sud-Vest Munţii Poiana Ruscă… Frumoasa zonă a Văii Jiului nu poate fi descrisă decât prin superlative.

Aici laşi în urmă zgomotele şi forfota marilor oraşe, te scufunzi în tăcere, în meditaţie, în pace… Între stânci cu forme de bătrâni străjeri cu barbă, printre jnepeni şi sute de lacuri ce oglindesc infinitul cerului, în frumoasele legende şi vechi obiceiuri, te regăseşti pe tine… Valea Jiului, un areal unic de 50 de kilometri lungime şi 25 lăţime de pădure, cel mai curat aer din România… ! Vârful Parângul Mare (2519m) este al patrulea vârf ca înălțime după cele 3 comasate în Munții Făgărașului (Moldoveanu 2544, Negoiu 2535, Viștea Mare 2527).

360 °

Descoperă Uriașii din Valea JIULUI @ Avram IANCU
Vino la CENTENAR în Hunedoara să îl cunoști pe Avram!

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com