Dacia Preistorică

Biblia poporului român ♰
HYPERBOREA

Dacia Preistorică

🇷🇴 oceanele timpului

🇷🇴 un reportaj despre viața lui Densușianu @ Ionuț Tecșan & Prof. dr. Mihai Popescu 🇷🇴 Dacia Preistorică oferă o călătorie în trecut, într-un timp aproape nedefinit, într-o vreme a misterelor, într-o epocă a zeilor, în mileniile începutului primordial unde realitatea și mitologia creionau lumea și nășteau primii oameni. Popoare și culturi de mult dispărute sunt readuse la lumină de marele Nicolae Densușianu.

Cu siguranță, lectura Daciei Preistorice vă va purta prin oceanele timpului și dincolo de ele. Este o călătorie dus-întors, care cu siguranță vă va schimba percepția despre originea noastră și despre nașterea civilizației umane, altfel decât o știm oficial.

Dacia Preistorică 💙💛❤
Pe urmele lui Prometeu
Pe urmele lui Densuşianu 🇷🇴
Descoperă Valea HIPERBOREEI

Sustine Povestea Locurilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com