Carne la garniță
Rețete unice care provin
din negura timpului … 🐷
Astăzi despre bunătățile în materie de hrană realizate după rețete unice, neștiute, care provin din negura timpului printre crescătorii de animale și gospodarii din Ținutul Momârlanilor.
Iată ce frumos este descris un preparat culinar local ce aparent pare simplu de făcut, dar care, la final, se dovedește a fi atât de complicat, dar… foarte gustos, untul din lapte de oaie!
Lapte, brânză de vacă & de oaie, caș, ceapă, roșii, castraveți, slănină, salam momârlănesc din carne de vită și porc, carne la garniță / borcan de 800, virșli momârlănești & țuică de prune, mere / pere… meniul momârlănesc, disponibil în curând în toate unitățile de cazare din STRAJA.
360 °
Meniu Momârlănesc
Foto © Gospodăria “La Țapu”
Carne la garniță / borcan de 800