Meniul Momârlănesc

Povești cu și despre momârlani
Meșteșugari MOMÂRLANI

Meniul Momârlănesc

Carne la garniță

Rețete unice care provin
din negura timpului … 🐷

Astăzi despre bunătățile în materie de hrană realizate după rețete unice, neștiute, care provin din negura timpului printre crescătorii de animale și gospodarii din Ținutul Momârlanilor.

Iată ce frumos este descris un preparat culinar local ce aparent pare simplu de făcut, dar care, la final, se dovedește a fi atât de complicat, dar… foarte gustos, untul din lapte de oaie!

Lapte, brânză de vacă & de oaie, caș, ceapă, roșii, castraveți, slănină, salam momârlănesc din carne de vită și porc, carne la garniță / borcan de 800, virșli momârlănești & țuică de prune, mere / pere… meniul momârlănesc, disponibil în curând în toate unitățile de cazare din STRAJA.

360 °

Meniu Momârlănesc
Foto © Gospodăria “La Țapu
Carne la garniță / borcan de 800

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com