Prima religie m⊕noteistă din lume

μόνος și θεός
ICXCNIKA

Prima religie m⊕noteistă din lume

Despre perenitatea sufletului

Monoteismul (din grecescul μόνος, monos, „singur” și θεός, theos, „zeu”) este credința în existența unui zeu sau în unitatea lui Dumnezeu. Monoteismul este caracteristic religiilor avraamice (iudaism, majoritatea denominatiilor creștinismului, islam, sabianism) și poate fi de asemenea recunoscut în numeroase alte religii, precum în Zoroastrism, Credința Bahá’í, Sikhism, chiar și în Hinduism.

Ovidiu Bojor: avem corpul spiritual, avem corpul fizic, avem corpul energetic… suntem înveliți în aceste corpuri. După părerea mea, mult înainte de religiile actuale cu 8000 / 10000 de ani, s-a născut prima religie monoteistă.

Credința într-un singur dumnezeu / zeu și perenitatea sufletului, două caracteristici esențiale în monoteism. Perenitatea sufletului este pe primul plan la fel ca și în credințele creștine iar pedeapsa sau meritele sunt atribuite abia la începutul adevăratei vieți, la sfârșitul celei fizice.

Străbunii noştri ne vorbesc despre adevărata credinţă… despre 8500 de ani de continuitate. Trecutul lor devine prezentul nostru iar prezentul devine viitor. Timpul stă în loc… !

Despre spiritualitate în România:

[fts_facebook type=album_photos id=100000641889893 posts=6 album_id=1048296588642543 image_width=250px image_height=250px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Fondatorul fitoterapiei moderne în România.

Ovidiu Bojor (* 1 noiembrie 1924, Reghin) este un academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România:

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com