Împreună suntem mai puternici!

Împreună acasă - O campanie Forța Legii & Avram IANCU
Oltenia

Împreună suntem mai puternici!

Împreună acasă!

Te invităm acasă la Sindicatul Forța Legii și în același timp acasă la eroul Avram IANCU. Punctul de legătură al p⊕veștii de astăzi este Troița Neamului Românesc, mândria oltenilor, aproape de casa sindicatului – Craiova și Petroșani, locul de construcție al coloanei, acasă la Avram.

“Puterea de a merge mai departe, în fiecare zi, zi după zi, braț după braț, provine din ajutorul vostru moral. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat. Am fost în siguranță când m-am gândit la voi și la copiii noștri. Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă care oferă atât de mult suport!”

Avram

Echipa

Mulțumesc pentru aprecierea eforturilor mele, conferindu-mi calitatea de membru de onoare al sindicatului. Sunt mândru că fac parte dintr-o astfel de echipă dinamică.
Cu siguranță, împreună suntem mai puternici
!” Avram

P⊕vestea construcției Coloanei Infinitului

Craiova la 360 ° o campanie Forța Legii: vizitează pământurile fără margini din Craiova împreună cu Sindicatul Forța Legii & Avram. Vezi p⊕vestea construcției Coloanei Infinitului la Atelierele Centrale din Petroșani împreună cu Avram. Împreună acasă!

Written by p⊕vestea

Vacanțe la sfârșit de săptămână.

Website: http://povestea-locurilor.ro