Primele vârste ale umanităţii ⌘

4358 de ani de continuitate ۞ epoca neolitică ۞
[ de la începutul lumii ]

Primele vârste ale umanităţii ⌘

🇷🇴 1150 î.Hr. 🇷🇴
5.508 î.Hr. 💙💛❤

Din epoca neolitică (HAMANGIA, Vădastra, Turdaș Vinča & Cucuteni) era pietrei şlefuite, până în epoca bronzului (Gârla Mare ⌘ Cârna) mai exact, 4358 de ani de continuitate!

André Armand: „Într-adevăr acesta este unul din cele mai vechi popoare din Europa. Fie că este vorba de traci, de geţi sau de daci. Locuitorii au rămas aceiaşi din epoca neolitică – era pietrei şlefuite – până în zilele noastre, susţinând astfel printr-un exemplu, poate unic în istoria lumii, continuitatea unui neam.” .

Eugène Pittard (1917, La Roumanie – Valachie, Moldavie, Dobroudja): „Strămoşii etnici ai românilor urcă neîndoielnic pînă în primele vîrste ale Umanităţii, civilizaţia neolitică română reprezentînd doar un capitol recent din istoria ţării.” Louis de La Vallée-Poussin (Histoire du monde. Indo-européens et Indo-iraniens. L’Inde jusque vers 300 av. J.C.): „Locuitorii de la nordul Dunării de Jos pot fi consideraţi ca locuri de origine a limbilor indo-europene, adică strămoşii Omenirii.”

1600 – 1150 î.Hr.
Cultura Danubiană Gârla Mare
🇷🇴 HAMANGIA 3500 – 4000 î.Hr. 🇷🇴
Vădastra, Turdaș Vinča & Cucuteni
5.000 î.Hr., 5.500 î.Hr. 🇷🇴 5.508 î.Hr.
360 ° C O N T I N U I T A T E 💙💛❤
🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro