Strigătul Străbunilor ∆ PANGEEA

Îngerii decăzuți ∆ Propagandă și război psihologic
[ de la începutul lumii ]

Strigătul Străbunilor ∆ PANGEEA

Cine suntem noi?

Set, pe la amiază își văzu bunicul sub marețul nuc, la umbra sa, într-o zi însorită de vară… ”Bunule  am deja 10 ani, spune-mi: Cine suntem noi? Mă tot băntuie această întrebare de când am venit din capitală, nu înțeleg cum marele Împărat An ultimul Eridu a reușit să adune în pace, în marele oraș Bu zeu, atât oameni mici, cât și oameni mari și să conviețuiască atât de frumos și cum de deasupra orașului este încă un soare… ?”

… după o pauză de câteva secunde, bătrânul își lăsă privirea de la cer spre băiat spunând: ”Dragul meu, porțile deja au fost deschise, intrările în munți la fel, pentru cei mulți nu înseamna nimic, însă pentru alții, ca Noi Geții fii Pământului și ai Cerului de exemplu, în curând Călătoria și Misiunea se va schimba, în curând … … pentru unii dintre NOI, reprezintă momentul așteptat de zeci sau sute de vieți, sunt convins căci la un anumit nivel, toți cei ce avem simțeminte getice știm acest aspect… a fost un moment dincolo de orice gând, cuvânt, vorbă, exprimare, dragul bunului, momentul poate fii doar simțit, trăit și cuprins cu inima.

Noi geții, ne trezim în întrupările fizice, spiritul este viu acum și aici în NOI… cei ce simt get știu ca au fost în acel moment în care ne-am reîntâlnit și ne-am putut unii inimile în UNA… doar NOI în toata splendoarea FIINȚEI noastre… am răspuns afirmativ dintotdeauna… Cine Reprezintă Pământul? Ne-am ridicat ca UNUL în toată splendoarea FIINȚEI noastre și am răspuns într-o singură bătaie de inima și o singura voce: ”NOI GEȚII” Δ ! ◊ Fii Mamei Pământ ◊ ! Noi am fost dintotdeauna aici cu ea … ◊ !!!

Dragul bunului cum să îți răspund la întrebarea ta???? Căci nu sunt cuvinte omenești pentru a îți spune / descrie ce a fost acolo la ÎNCEPUTURI ! Ia asculta legea frumoasă a Hestiei cum sună: ”Iată dar calea de început: cumpătarea în toate cele ce fac, ascultarea de bătrâni și de cei înțelepți, hărnicia, mulțumirea cu ceea ce am, ferirea de neadevăr și de vorbele deșarte, ferirea de ceartă și de mânie, buna purtare între semeni. Dimineața eu mă trezesc cu ele în minte, ziua să le port mereu cu mine, seara le iau cu mine în somn, iar astfel, supărarea, lipsa, amărăciunea, neputința, boala și răutatea altora nu se vor atinge de mine.”

♦♦♦♦♦♦
◊ … TOT așa și noi ne-am primit planeta în custodie prin Mama Noastră și tot Noi ne-am întors pentru a da Pământului destinația sa inițială: Leagănul și casa Omenirii Umanitații. Iubitul meu Drag am trăit vieți după vieți, pentru a încerca a ne trezi sau a trezi pe alți, în unele am reușit în altele nu… DAR ne-am purtat în inima casa noastră! Pământul este leagănul și casa aspectului nostru umAN, așa cum pentru pleiadieni sunt pleiadele, pentru siriusieni sunt sirius… Noi am rămas ființa umANă get-beget in cuget Δακία… chiar dacă vor veni vremuri grele, misiunea noastră este de a construi Noua Geție Pământ Primordial și de a ne lua locul între civilizațiile universale construind Noua Geție PANGEEA… Adevarata civilizație pământeană Capabilă a fii Responsabilă, pentru noi aspectul umAn al ființei noastre ACASĂ ESTE AICI… asta suntem fiule…

NOI SUNTEM cei care le vom cere celor ce nu respectă viața și planeta să o părăsească și sa își continue procesul de învațare în alte locuri care le sunt puse la dispoziție… NOI suntem cei care spunem nu distrugerii, care spunem nu luptei de orice fel și care spune ajunge, aceasta este casa noastră… prin energia noastră, prin prezența noastră, prin acțiunile noastre și prin iubirea noastra… suntem ceea ce am fost dintotdeauna și ceea ce vom fii întotdeauna: NOI SUNTEM Iubirea care curge DIN și ÎN Divin! Energia noastră Unită va fi și este cea care va mătura și mătură planeta dizolvând structuri și tipare pe care NOI nu le mai tolerăm pe Pământ.

♦♦♦♦♦♦
Marele Înțelept Za Moș împreună cu soața sa sunt cei care conduc Universitatea Zamolsa SsamosSa Samolsiana Zoroastră … Tot ei conduc împreună și Marea Comunitate ARGESOS – denumită Strălucitoarea, formată din mai multe sectoare militare și o universitate samossa zamolsa, situata astăzi pe aria Corbi de Piatră, Argeș, ea cuprindea ca puncte principale sate de mari dimensiuni și 7 orașe, cu un total de peste 200.000 de locuitori majoritatea mari; Zona se mai numea și Strălucitoarea Roșie. Localități de azi așezate peste vechile orașe din aria Argesos: 4 de bază zona Cetațeni și împrejurimi; zona Nămăiești și împrejurimi; zona Cheia și împrejurimi; zona Șinca Veche și împrejurimi; 2 mijloci: zona Jgheaburi și împrejurimi; zona Sâmbăta și împrejurimi; și vârful cu zona Câineni ca bază dar cu prelungire până peste Cozia-Turnu în sate mici…

H E X A G R A M A
& Tronul Străbunilor

La acest an circa 10.000 Î.Hr., orașele erau construite hexagonal, iar în afara lor se ridicau movile, valuri de pământ de peste 2 -3 metri sau șanțuri cu apă… Organizarea administrativă era continuată de un consiliu de înțelepți și înțelepte care armonizau după legile frumoase naturale dreptatea în comunitate. Nu întâmplător marele PYTAGORA (569-494 î.Hr.) recomandă acum 2.500 de ani următoarele: “Călătorește la geți, nu ca să le dai legi, ci ca să tragi învățăminte de la ei. La geți câmpurile sunt nesfârșite, toate pământurile sunt comune, iar dintre toate popoarele sunt cei mai înțelepți, ne spune Homer.” ( Legile morale și politice )

♦♦♦♦♦♦
Tot Înțeleptul Moș∆Δ\a Za facea parte din ♦ GSU ◊ Gardienii secretelor universale traducere azi și ⊕ GSU ∆ în trecut care însemnă MaSma Pământ Cunoașteri UniVersale, singura societate care avea rolul de a proteja secretele umanității și de a ține ascunse armele și metodele de distrugere în masă de oamenii răi și neștiutori vezi ”îngerii decăzuți” de ex. , care de câteva sute de ani tot încercau să ”coboare” și ei pe Pământ prin oameni mici și să creeze comunitați cu scopul de a crește numeric și a purta războaie cu neamurile Pământenilor pentru a îi deposeda de resurse și a le prelua controlul teritoriilor, dar mai ales a îi supune și a se amesteca cu ei .

Acești Înțelepți și Înțelepte din GSU dețineau secretele luptelor de acum 240,000 de ani tereștri atunci când pe Terra nu exista decăt un singur neam, un continent care au luptat/acceptat fără voia lor în marele război împotriva celor denumiți ” îngerii decăzuți ” sau cei coborâți în Gobi, preluând toate secretele acelui război și închizându-le/ascunzându-le astfel încât ” îngerii decazuți ” să nu mai poata avea acces și nici să nu mai poată coborâ decât ca om în mijloc de locomoție.

Aceste Înțelepte și Înțelepți aveau rolul de echilibru planetar, lănsând pe Terra cunoștințe benefice și necesare. Aceste secrete au fost scrise după o imensă tragedie planetară, închise în 9 universități zamolse-zoroastre, fiecare într-o carte având câte un capitol special. Ele au fost predate către 9 înțelepți/înțelepte zoroaștri și zamolsi din diferite colțuri ale Geției străveche, aleși după capacitatea lor intelectuală și spirituală. Izolați de lumea exterioară li sau prezentat cele mai importante secrete ale vieții pe care bineînțeles trebuiau să le păzească prin orice mijloace posibile. Astfel în cultul solaer solarian samocssa zamolsa, înțeleptele / înțelepții zamolsa învățau în universitațile SamosSa zamolsa – zoroastra taine, dar și cum să mențină un echilibru planetar.

♦♦♦♦♦♦
… cele 9 cărți conțineau fiecare câte un capitol despre: ∆ Comunicarea – comunicarea terestră dar și divină; ∆ Fiziologie – o știință prin care se învăța și fiziologie umana * modalitați de a ucide pe cineva prin/în anumite puncte sensibile ale corpului, otrăvuri etc … ; ∆ Sociologie – apariția și căderea civilizațiilor, secrete de a prezice declinul unei societați, cum îl poți opri sau cum poți al grăbi; ∆ alchimie – trasmutarea metalelor, de exemplu crearea de aur din fier etc.; ∆ Microbiologie – arta de a crea și manipula microbi care pot distruge de asemenea umanitatea sau salva * medicină sau purificare etc.; ∆ Gravitație ∆ Cosmologie ∆ Propaganda și război psihologic * știința de a manipula masele fără violență și una dintre cele mai periculoase științe; ∆ Lumina – natura luminii creșterea și descreșterea luminii, crearea de arme laser ∆

Din păcate prima carte a fost furată dintr-o universitate zoroastră din Spania de către ajutoarele marelui înțelept de acolo… trădarea nu cunoaște limite… după cum funcționează astăzi pământul se pare, mai multe cărți au fost furate și bineînțeles puse în aplicație, cu siguranță însă nu toate 9. Una încă se află bine ascunsă și se numește ∆ Cosmologie. probabil încă una cu siguranță stă bine inchisă, iar când ciclic va veni vremea se va ivi… februarie 2017, Daniel Mihai.

360 °

Îngerii Decăzuți
H E X A G R A M A
& Tronul Străbunilor




🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com