Ambasadoarea Văii JIULUI

Țugulea Monica
[ weekend de p⊕veste ]

Ambasadoarea Văii JIULUI

Monica te invită în Valea JIULUI!

Festivalul Ursul din Carpați, EDIȚIA a II-a.

În perioada 11-12 august 2018 te așteptăm în STRAJA, împreună cu copilul tău, ca să respirați cel mai curat aer din România. Muzică POPULARĂ, categorii de vârstă: 5-7 ani; 8-9 ani; 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani; 16-17 ani; 18 ani și peste. Muzică Ușoară, categorii de vârstă: 5-7 ani; 8-9 ani; 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani; 16-17 ani; 18 ani și peste.

Muzică: Instrumentală, Folk, Etno, Patriotică (secțiune dedicată centenarului) Dansuri: Populare, Moderne, Grupuri și Duete. Categoriile de vârstă vor fi formate după înscrierea concurenților.

Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru… !

Ursul Baloo & veverițele extrem de sociabile…

Mascota festivalului o să fie bineinteles ursul Baloo. Deşi a ajuns la vârsta la care urşilor nu prea le mai arde de joacă, Baloo îşi păstrează, de dragul vizitatorilor săi, dar mai ales de dragul copiilor, pofta de distracţie. La urma urmei, asta fac vedetele. Iar Baloo e cu adevărat vedeta staţiunii Straja… Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Festivalul este deschis tuturor copiilor și tinerilor.

Mai multe informații se pot obține de la Tugulea Cătălin:
e-mail hotelrestaurant_rustic.latugu@yahoo.com
telefon 0721455417.

360 °

Prin Ținutul Momârlanilor @ Țugulea Monica
La poalele Munților Vâlcan… Stația Veverițelor
[ circuit HUNEDOARA @ King TRAVEL ]

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com