Legendele Văii JIULUI

G R E U C E A N U ☀️ Soarele și Luna

Ținutul urieșilor

50 km lungime 💙💛❤
50 de urieși din piatră

Astăzi te invităm la o călătorie ancestrală prin mitologia românească alături de GREUCEANU și cei 50 de urieși din piatră din Valea HIPERBOREEI, Valea JIULUI, ținutul uriașilor.

G R E U C E A N U &
lumina cea de toate zilele…

Cum ne povestește Petre Ispirescu în basmul popular cules de la Michalache Constantin, din mahalaua Delea-Veche, București, în 1876, eroul mitologiei românești GREUCEANU a mers în căutarea Soarelui și a Lunii furate de zmei. După o luptă crâncenă cu cei trei zmei și cu soțiile lor, zmeoaicele, se povestește că Greuceanu a eliberat Soarele și Luna, reîntorcând oamenilor lumina cea de toate zilele.

Legendele Văii JIULUI
⚔️ Războiul împotriva
uriașilor
care au vrut
să răstoarne cerurile ⚔️

Sustine Povestea Locurilor
🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.