Destinații Vizionare 🔥

UNTOLD 🔥 O poveste nespusă

🔥 U N T O L D 🔥

🔥 O poveste nespusă 🔥 la prima Conferință-Eveniment din România pentru Marketing și Management de Destinație. După prezentarea conceptului în 2016 la IMEX America Las Vegas și World Travel Market Londra a sosit momentul să împărtășim experiența noastră practică specialiștilor din industria de turism din România. Din Ținutul Momârlanilor spre Ținutul Titanilor, transferul de la industria grea minerit, la industria ușoară, meșteșugari și produse tradiționale prin storytelling. 🔥 Ținutul Oamenilor de Piatră 🔥 prezentat în premieră la Conferința Destinații Vizionare 2022, Brașov 8-9 Decembrie.

Structură Conferință
Destinații Vizionare 🔥

Destinațiile turistice din Romania au nevoie de know-how în domeniul managementului și marketingului de destinație. Conferința se adresează liderilor comunităților locale, actualilor sau viitorilor manageri și specialiști în management și branding de destinație, cu scopul de a-i ajuta să își dezvolte abilitățile profesionale prin acces la practicieni de top din România și din străinătate.

Invitați: Bogdan Radulescu, fondator 🔥 UNTOLD 🔥 Daniel ROȘCA, B2B Strategy ™ (tinutulmomarlanilor.ro) Robert Govers, Președinte International Place Branding Association și autor al premiatei cărți IMAGINATIVE COMMUNITIES: Admired cities, regions and countries. Timotej Soos, arhitectul viziunii de țară al Sloveniei. Dragoș Anastasiu, owner Eurolines. Cezar Dumitru, expert Marketing și Influencer de turism. Bogdan Nițu, General Manager Webstyler. Andrei Blumer, președinte Asociația de Ecoturism din România. Manageri de destinație (Brașov, Sibiu, Oradea, Mangalia, Iași). Înalți reprezentanți ai Ministerului Turismului, ai Primăriei și Consiliului Județean Brașov.

Vezi toată povestea 🏹
🔥 🏹 Ținutul Titanilor ⚔️ 🔥
360 ° Destinații Vizionare 2022

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Europe GENESYS (@europegenesys)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Europe GENESYS (@europegenesys)

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

1 thought on “Destinații Vizionare 🔥

Comments are closed.