Printre aligatori…

MISSISSIPPI @ Avram IANCU
[ mărci românești ]

Printre aligatori…

Un om, un râu, 3730 km, 120 de zile,
fără costum de neopren… Mississippi
… premieră mondială @ Avram IANCU.

Cetățeanul de onoare al județului Hunedoara, Avram IANCU, pleacă în STATELE UNITE ale Americii în anul centenarului, pentru a demonstra forța națiunii născute din cele 3 principate românești UNITE.

P⊕vestea

Mississippi izvorește din Lacul Itasca în partea de nord a statului Minnesota. Se unește cu afluenții săi principali Missouri și Meramac lângă orașul St. Louis, Missouri, iar cu Ohio în statul Illinois. În afară de regiunea Marilor Lacuri fluviul asigură cu apă întregul ținut dintre Munții Stâncoși în vest și Munții Apalași în est.

Fluviul Mississippi curge prin zece state nord americane Minnesota, Wisconsin, Iowa, Illinois, Missouri, Kentucky, Arkansas, Tennessee, Mississippi și Louisiana, înainte de vărsarea sa printr-o deltă largă, la circa 160 km în sudul orașului New Orleans în Golful Mexic:

Fără costum de neopren
și fără labe de înot!

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, anul trecut, am străbătut 10 țări și 4 capitale! Am înotat întregul curs al măretului fluviu european Dunărea, fără costum de protecție, în 89 de zile, stabilind o premieră mondială.

Efortul meu a unit Europa într-un sentiment de admirație iar americanii, prin World Open Water Swimming Association cu sediul în California, au făcut o nominalizare istorică pentru România: Avram Iancu “Man of the year ” la înotul mondial în ape deschise. Și dacă ecourile eforturilor mele au trecut chiar și dincolo de ocean, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire a tuturor românilor, doresc să stabilesc o nouă premieră mondială chiar la ei acasă: parcurgerea înot și doar în slip al marețului fluviu american, MISSISSIPPI!

Doar doi oameni au străbătut înot acest fluviu, amândoi folosindu-se de costumul de neopren și de labele de înot. Martin Strel în anul 2002 (în 68 de zile) și Chris Ring (în 181 de zile). Eu încerc o nouă premieră mondială, străbaterea aceluiași curs doar ÎN SLIP și FĂRĂ labe de înot, în aproximativ 120 de zile, în perioada 1 iunie – 1 octombrie 2018. Avram IANCU

Suntem onorați să ne aflăm printre susținătorii inițiativei.
Te invităm să îl susții și tu pe AVRAM: niveluri parteneriate.

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com