Orașul Zeiței

@ reSTART Energy

Energia Neamului Românesc

Vizită virtuală prin Orașul Zeiței ♦ Goddess CITY

Susținut de Restart Energy și Renault, Christian Gernemann și-a propus să doboare recordul mondial pentru cea mai lungă călătorie cu o mașină electrică: 24.000 km!

Din cele aproape 3000 de localități prin care va trece, am făcut un prim popas la Piatra Neamț, supranumit și Perla Moldovei sau de ce nu Goddess CITY.

reSTART Energy

Un neamț la Piatra Neamț

Povestea lor seamănă foarte mult cu povestea noastră, povestea locurilor. Încă din 2018 recomandam Consiliului Județean Hunedoara să introducă în draftul de strategie pe turism a județului conceptul de energie verde – primul județ din România dotat cu stații de încărcare a mașinilor electrice în toate cele 49 de localități. Pentru că atunci când vrei să anulezi efectul mineritului – poluarea – și introduci în strategia de comunicare USP-ul “cel mai curat aer din România” ai nevoie ca de aer atât de energie regenerabilă dar mai ales de viziunea de ansamblu.

Credem că în mâinile noastre stă decizia prin care totuși putem să ne facem viața mai bună. Atât pentru noi, cât și pentru cei din jur. Te invităm astăzi să reSTART-ăm energia neamului românesc printr-o vizită virtuală prin Orașul Zeiței – Goddess CITY, orașul de unde a început și conceptul Old Europe – Povestea Locurilor în 2015. La finalul vizitei virtuale nu ezita să trăiești în continuare românește, cumpărând românește energia neamului românesc @ reSTART Energy.

Surse

Foto: Ovidiu Slătineanu.
Video: Christian Gernemann.
Strategie turism @ B2B Strategy
Electric Tour by reSTART Energy

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

1 thought on “Orașul Zeiței

Comments are closed.