♰ Prințul Valahiei ♰

Al doilea fiu din ♰ Casa BASARAB ♰
[ strategie turism ] Muntenia

♰ Prințul Valahiei ♰

Dinastia Basarabilor

Țăra Românescă ♦ Basarabii ♦

Basarabii sunt familia ce a avut rolul decisiv în întemeierea Țării Românești, familie din care s-au ales și primii domni ai țării. Între aceștia și Dinastia Mușatinilor din Moldova există o relație de rudenie. Numele Basarab se află la originea unor toponime, cum ar fi regiunea Basarabia (astăzi în Moldova și Ucraina) sau orașele Basarabi din România, Basarabeasca din Moldova și Basarbovo din Bulgaria – Dinastia Asăneștilor.

Dinastia BASARABILOR HARTA

Sabotajul merge
mai departe… !

Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, dezbină-i, fă-i să se ruşineze de ceea ce sunt. Astfel, nu va trebui să lupţi pentru a-i cuceri, pentru că, speriaţi de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii şi să-i salvezi de ei înşişi…

360 °

Stema Ţării Româneşti

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro