Exportăm balast uman în exces…

ROMI, cerșetori și curve... găinari și escroci!

Vocea Romilor – 2014
♦ Bahto Delo, Delo… ♦

Romii din România.
Identitate și alteritate.

Este un flagel care ne-a făcut
un deserviciu uriaș de imagine… !

Toată lumea știe că după Revoluție din România au plecat câteva milioane de emigranți înspre Occident. Mulți dintre ei lucrează, studiază, și-au făcut un rost, câștigă un ban cinstit și își văd de treabă. Problema e că există și o altă categorie, deloc de neglijat din punct de vedere numeric, compusă din sute de mii de șuți, cerșetori, găinari, escroci, etc. Nu e nici un secret că peste 90% din țiganii care provin din România profită de legislația permisivă a țărilor Uniunii Europene, parazitând pur și simplu pe spatele oamenilor angrenați în câmpul muncii, plătitori de impozite și taxe. Din cauza psihozei antirasiste din Occident s-a ajuns în situația absurdă de a se tolera orice abuz al minorităților non-europene sau est-europene. Vesticilor nu le mai convine această stare de fapt, așa că au votat, pe bună dreptate, niște forțe politice care au promis că-i vor proteja pe cetățeni de birocrația Bruxellului și de scursurile Orientului. Nu ne convine când ni se spune că exportăm balast uman în exces, dar acesta este tristul adevăr.”


Luăm atitudine
în propria ogradă!?

“În loc să ia atitudine vizavi de această problemă majoră, statul român preferă să măture de ani de zile mizeria sub preș. Mai mult decât atât, aproape toți ziariștii din România par oripilați de declarațiile lui Nigel Farage, care nu face altceva decât să constate trista realitate de pe teren: suntem niște exportatori de țigani și cerșetori! Este un flagel care ne-a făcut un deserviciu uriaș de imagine și care trebuie oprit! În loc să ne simțim vexați de adevăr, mai bine ar fi să luăm atitudine în propria ogradă. Spiritul civic e una, iar să fi luat constant de fraier e alta… 29.10.2014

360 °

Cu 4 bărbaţi în acelaşi timp…
… toate româncele sunt curve!
? @ Nadia Comăneci

Surse: Țara Romilor, pământul maurilor ♦ Exportatorii de țigani – Vocea Romilor ♦ Peştele de la cap se împute, dar de la coadă se curăţă ♦ F R U N Z A, ROM-ul… & şase fuste de ţigănci!
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

2 thoughts on “Exportăm balast uman în exces…

Comments are closed.