TITANUL din Valea HIPERBOREEI

... spre un nou record mondial 🇭🇺 BALATON 🇭🇺

⭐ astrele ⭐

Avram IANCUAnul acesta se împlinesc 45 de ani de la primul zece al Nadiei Comăneci în istoria gimnasticii mondiale. Anul acesta împlinesc și eu 45 de ani. Adică atunci când Nadia realiza minunea lumii eu am deschis ochii. Dumnezeu aliniază în așa fel astrele… încât ca eu să mă nasc într-o zi de 18. Exact, Nadia a obținut primul 10 tot într-o dată de 18 (iulie).

Nadia, te iubim, te respectăm și îți mulțumim pentru tot ceea ce ai făcut și faci în continuare. Inspiri generații întregi de oameni. Draga Nadia, eu vreau să-ți mulțumesc prin ceea ce știu eu mai bine: prin înot! Doresc ca în amintirea incredibilului tău 10 să-ți dedic un nou record mondial la înotul de anduranță, prin realizarea celui mai lung înot după durata de timp, în curent neutru.

Actualul record este de 67 h și 16 minute. Prin dubla traversare a lacului Balaton, voi înota 3 zile și 3 nopți încontinuu și după toate regulile de Marathon Swim, 150 km. Recordul meu personal de anduranță cât și cel mai lung înot românesc este de 36 h și 29 de minute. Acum va trebui să înot dublul acestei perioade de timp.”

Un nou record mondial
BALATON 🇭🇺 UNGARIA
& astrele GETÆ 💙💛❤

Mergem împreună cu Avram braț după braț spre dubla traversare a Lacului Balaton, timp estimativ 72 de ore, 150 de km! Te invităm să vezi locul titanului de antrenamentprintre uriașii de piatră din Valea HIPERBOREEIîn lacurile glaciare.

Deasemenea 🇷🇴 te invităm să îl susții și TU achiziționând cartea 🇷🇴 Schimbarea ești TU 🇷🇴, o carte despre SCHIMBARE. Suntem convinși că TITANUL din valea noastră dragă o să reușească! Povestea VĂII Jiului se scrie braț după braț! Succes Avram

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.