E X O D U L

Pe culmile disperării...

7 5 2 8 de ani de continuitate

Ne leagă fierul din sânge de glia strămoșească!

Suntem aici în acest areal geografic încă de pe timpurile genezei… mai exact, de aproximativ de 7528 de ani. Nu au reușit să ne miște din aceste locuri nici popoarele migratoare din antichitate nici Traian cu tot cu legiunile sale de mercenari… Islamul și-a frânt gâtul de multe ori atât în Moldova cât și sub sabia lui Iancu de Hunedoara – atletul lui Hristos, marii voevozi ai noștri nu și-au plecat capul niciodată și totuși în ultimii 30 de ani… am ajuns aproape de culmile disperării…

Dacă exodul este mitul fondator al poporului israelit, astăzi, tot ce se întâmplă în jurul tău nu mai este un mit… am ajuns să discutăm despre exodul neamului românesc cu câteva mici diferențe. România nu este Egipt și occidentul nu este casa neamului românesc. Îi leagă fierul din sânge de glia strămoșească și românii noștri plâng în sufletul lor din momentul în care se îndepărtează de această Grădină a Maicii Domnului numită România…

Exodul Neamului Românesc

Pe culmile disperării ♦ spiritul naţional ♦

Degradarea spirituală a unui ‪‎popor‬ nu se află prea departe atunci când profesorii nu vor să mai fie profesori, artiştii nu vor să mai fie artişti, medicii nu vor să mai fie medici, ciobanii nu vor să mai fie ciobani… Neamul românesc este legat de pãmânt… a-ţi pãrãsi casa, a-ţi neglija pãmântul, înseamnã a te întoarce împotriva firii. Dacă am ajuns pe culmile disperării despre care scria Cioran, este pentru că spiritul nostru naţional se degradează de la an la an… din cauza inamicului nevăzut… !

Salvează împreună cu noi ( @ Restart România ) Bunicii din Banat și ai făcut primul pas spre inamicul nevăzut – războiul economic din ultimii 30 de ani! Restart România!

Manual Brand RESTART ROMANIA

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro