Salvează împreună cu noi toți bunicii din Banat

Către toți bunicii: nu ne-am descurca fără voi. Vă mulțumim!

Longevitatea românească din Banat

Credem cu tărie că acesta este un moment critic, în care orice implicare salvează vieți. Ne dorim să sprijinim, cu tot ce putem, medicii și personalul medical, deoarece ei luptă în linia întâi zilele acestea, și își pun în pericol propria sănătate și siguranță pentru noi, toți ceilalți.

Așadar, am hotărât să donăm tot profitul realizat în Banat, de la începutul anului, cât și pe toată perioada crizei actuale, către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, în scopul achiziției de consumabile și echipamente necesare îngrijirii pacienților internați, pentru dotarea cu echipamente de protecție a medicilor și pentru programe de limitare a epidemiei Covid-19.

Estimăm că valoarea totală a donației pentru anul 2020 să se ridice la aproximativ 50,000 euro și sperăm că modelul nostru de implicare să fie preluat și de alți antreprenori și de cât mai multe companii, pentru că doar uniți reușim să trecem peste această provocare.

Armand Doru Domuță
Restart Energy Timişoara

Sprijin persoanelor vârstnice

Totodată, începand cu data de 16 martie, Restart Energy a creat o linie telefonică specială prin care clienții din Timișoara și zonele limitrofe, aflați în autoizolare, pot solicita plata facturii la domiciliu, iar persoanele vârstnice pot solicita sprijin în realizarea cumparaturilor de alimente sau medicamente.

Bătrânii noștri din Banat de peste 100 de ani…

Din vremea guvernării generalului Marcy se menţionează, în Banat, un bunic, Ciortan Petruţi (Czartan Petracz), care a murit la 1724, în oraşul Caransebeş, în vârstă de 185 de ani… În acel timp, fiul său din a treia căsătorie avea 90 de ani…

Plecăciune în fața voastră, dragi bunici! Să ne trăiți sănătoși peste 100 de ani!

Victor Babes reSTART Energy CSR

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.