Legenda Insulei Șerpilor

Legământul celor ♦ Zece REGI ♦

În 2020 stăm acasă!

Grecia / Thassos / 2017

În 2017 am testat conceptul Povestea Locurilor pentru prima oară în Grecia, în insula Thassos. Conceptul de strategie în turism este unic. Te invit la o călătorie retroactivă la 360 ° prin insulă spre aventurile noastre cu crabul, pescărușul și furnica. Ulterior poți să vezi tot la 360 ° și orașul ThasSos. Lăsăm crabul, răţuşca, pescăruşul şi furnica în linişte pe plajă şi ne întoarcem din nou 360 ° în timp. Din 1803 ajungem în secolul 5 î.Hr. … la povestea noastră.

Descoperă România,
descoperă Legenda Insulei Șerpilor.

Ipotezelor conform cărora Insula Șerpilor ar fi fost un centru religios al atlanţilor li se adăuga noi şi noi argumente. Astfel, plecând de la denumirea ei de Leuke „Legământul”, pot fi înţelese şi aceste rânduri din celebrul dialog „Kritias” al lui Platon:

Cât priveşte autoritatea unor regi asupra altora, ca şi legăturile între ei, toate acestea se supuneau poruncilor purcese chiar de la Poseidon, aşa cum le transmisese prin obiceiul pământului şi printr-o inscripţie pe care cei dintâi dintre ei puseseră s-o graveze pe o stelă de orichalc, ridicată în centrul insulei, în sanctuarul lui Poseidon

În 2020 stăm acasă, vizităm România, reSTART-ăm turismul!
Descoperă Legământul celor zece regi din Insula Șerpilor!I N S I D E

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

2 thoughts on “Legenda Insulei Șerpilor

Comments are closed.