Cheile Bicazului 🔥 Lacul ROȘU

reSTART Moldova 🔥 Spre Neamț prin Cheile Bicazului 🔥 Lacul ROȘU
Moldova

Cheile Bicazului 🔥 Lacul ROȘU

reSTART Moldova

Din Cetatea Zânelor
spre 🔥 Lacul ROȘU 🔥

Ultimul refugiu al regelui Decebal!

Cheile BICAZULUI, poarta de acces în Moldova dinspre Transilvania ♦ Harghita ♦ Covasna ♦ După ce treci de Cetățile getice din estul Transilvaniei, mai exact din Harghita – „Har – Getay” / Covasna, Cetatea Zânelor sec II î.Hr. ultimul refugiu al regelui Decebal 🔥 un munte modelat de geți… 🔥 te așteaptă poarta de intrare în Moldova ♦ Cheile Bicazului și bineînțeles Lacul ROȘU.

Cheile Bicazului reprezintă o zonă geografică extrem de pitorească din România situată în partea centrală a Munților Hășmaș, în nord-estul țării în județele Neamț și Harghita. Cheile au fost formate de râul Bicaz și fac legătura între Transilvania și Moldova. Zona Cheile Bicazului au o lungime de peste 6 km de la Lacul Roșu, în amonte, până la localitatea Bicazul Ardelean în aval și este străbătută de drumul transcarpatic DN12C care leagă orașele Gheorgheni și Bicaz.

reSTART Moldova,
Covasna & Harghita
@ reSTART Energy!

În 2020 #stămacasă,
vizităm România, 💙💛❤
reSTART-ăm turismul românesc!

reSTART Moldova Covasna Harghita reSTART Energy vizita Lacul ROSU video cheile Bicazului

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com