Creasta Oslei

Piatra Craiului în miniatură
[ pensiuni la 360 ° ]

Creasta Oslei

Uriașul din
Poiana Iarului

Spre Creasta Oslei

Prin Valea Jiului, de la Pensiunea RETEZAT spre Rezervația RETEZAT: Câmpul Mielului, Uriașul din Valea Boului, Poiana Iarului, Creasta Oslei ♦ Piatra Craiului în miniatură ♦ Valea Hiperboreei.

Aici o să laşi în urmă zgomotele şi forfota marilor oraşe, te scufunzi în tăcere, în meditaţie, în pace… Între stânci cu forme de bătrâni străjeri cu barbă, printre jnepeni şi sute de lacuri ce oglindesc infinitul cerului, în frumoasele legende şi vechi obiceiuri, te regăseşti pe tine.

Legendele Văii
Hiperboreei 🇷🇴

Parcul de Aventură &
Muzeul Satului Momârlănesc

Pe domeniul Pensiunii RETEZAT există Muzeul Satului Momârlănesc și Parcul de Aventură Părăul Negru. Parcă intri în vremuri imemoriale când sunetul apei se lovește de stâncile pline de ferigi de un verde amețitor. Intri în tărâmul basmelor, al uriașilor și al legendelor. Un parc de aventură desprins… din filme… un defileu cu stânci pline de mușchi peste Pârâul Negru, aflat la poalele munților Retezat, foarte aproape de Uriașul din Valea Boului. Parcul de aventură a fost dezvoltat pe domeniul Pensiunii Retezat într-o adevărată oază de liniște – o liniște sălbatică. În momentul în care începi traseul o să te simți deja un erou din vremuri de demult apuse…

Acum, imaginează-ți ce înseamnă, aceste sentimente care deja te încearcă pe tine, pentru copilul tău… ce înseamnă pentru el legătura cu natura și în același timp cu meleagurile care sunt pe acest pământ de la începuturile lumii – din vremea uriașilor de piatră sau a haiducilor viteji.

Tot pe domeniul pensiunii regăsești și tradițiile locale transpuse într-o formă inedită. Un muzeu al satului momârlănesc care o să îți aducă copilul din vremurile imemoriale în vremurile bunicilor tăi. Înainte să intri în muzeu o să ai ocazia să-i spui povestea colibei străveche a ciobanului.

🐟 dansul păstrăvilor 🐟

La finalul aventurii o să te relaxezi împreună cu el admirând dansul păstrăvilor din Pârâul Negru iar în sezonul cald o vă toropiți sub soarele de munte și o să vă răcoriți în apa de munte, apă în care odinioară haiducii își potoleau setea… o oază care îmbină modernismul cu tradiția, o locație care îți conferă tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță de vis în locul de naștere al poporului român. 14 camere, 1 apartament, piscină, păstrăvărie, restaurant 4*, terasă, parc de aventură, perete de căţărare, pistă de tubing, plimbări cu trăsura, echitaţie, loc de joacă pentru copii, traseu tematic, teren de tenis, foişoare (filigorii), parcare auto proprie, internet wireless.

D I A M A N T U L

Viitorul copiilor noștri
este de fapt viitorul nostru…!

Te invităm în HYPERBOREA – în Valea JIULUI, Diamantul Negru al României – Ținutul Momârlanilor, unde rădăcinile getice ale jienilor încă își mai pun amprenta pe traiul de zi cu zi al localnicilor. Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră… are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze 7258 de ani de continuitate pentru un viitor sigur… altfel o să rămână singur în necunoscut…

🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴 🇷🇴
Nu-ți lăsa copilul
singur în necunoscut!
Descoperă împreună cu el
Diamantul NEGRU al României
Valea JIULUI, Valea Hiperboreei!

În 2020 stăm acasă,
vizităm România 💙💛❤
& reSTART-ăm turismul românesc!

Strategie turism Hunedoara Valea Jiului Povestea Locurilor

🇷🇴 reBranding România 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com