Bahto Delo, Delo…

@ Bogdan TRIF - Ministerul Turismului
[ strategie turism ]

Bahto Delo, Delo…

Academia Română

Stimate Domnule Roșca,

Academia Română a făcut trei demersuri în acest sens în ultimii 10 ani și va mai face. Acum doi ani, Academia a fost reclamată la UE la Bruxelles pentru faptul că îi discriminează pe unii dintre cetățenii români și nu le permite să se numească așa cum vor ei … Pentru cuvântul „țigan” din DEX, instituția noastră este dată în judecată …

Cu prețuire.
Ioan-Aurel Pop
Președinte Academia Română

Ministerul Turismului

Vă mulțumesc pentru răspuns. În aceași direcție trebuie susținut demersul de reBranding al mărcii de turism – măcar aici să nu ne dăm singuri în cap… Referitor la demersul Academiei – dacă persoanele de față ar dori să înregistreze în USA marca de ciocolată albă nigger cu steagul american pe ambalaj s-ar declanșa o revoluție. Sintetizând, doar demonstrând impactul economic o să avem succes. Vă solicit un demers prin care să cereți Julius Meinl România care deține marca de ciocolată ROM – Kandia Dulce actualizarea măcar a ambalajului – eliminarea tricolorului de pe ciocolată până la clarificarea în DEX.

În același timp Ministerul Turismului poate rectifica marca de turism cu ocazia centenarului până reușim modificarea în DEX. România pierde până la 36 de miliarde de USD anual prin această eroare a Ministerului de Turism. Pagina 20 – raportul Brand Finance.

Cu deosebită stimă,
Daniel Roșca

Bahto Delo, Delo

bafto delo! expr. (țig.) salut! noroc! sursa: Argou (2007) adăugată de blaurb. Donăm conceptul ROMANIA OLD EUROPE Domnului Trif. 6.5 miliarde de dolari – infuzie indirectă în economie până când Domnul președinte al Academiei Române reușește să facă următoarele demersuri.

360 °

[ +900.000 euro la bugetul Ministerului de Turism ]
[ black friday ] [ 7 c i r c u i t e propuse Ministerului de Turism ]

Bahto Delo, Delo

Dacă în 2008 îţi ofeream o marcă de ciocolată "ţigan" cu tricolorul pe ambalaj … care era reacţia ta ? O poveste reală în 2016 ! Domnule Cioaba Dorin, suntem alături de dumneavoastră să identificăm împreună dacă ROM Autentic sunt rasişti sau nu.

Deja am discutat cu Domnul Gelu Duminica şi i-am comunicat că suntem de acord cu suma de 100.000.000 euro daune morale pentru rasism datorate de Kandia / Julius Meinl comunităţilor de ROMI pentru integrarea corectă a lor în România !

Dumneavoastră ne susţineţi ?
* 100 milioane … Daniel Roșca

———————————

fb.com/ROManiaFaraROM/videos/801617873274091
* analizează tot contextul
cc Autoritatea Națională pentru Turism, Maria Grapini Europarlamentar

Posted by R⊕mania Old Europe on Friday, October 28, 2016

R⊕MANIA * 8500 years of continuity

Donăm conceptul statului ROMân!
* 900.000 euro bonus #pentrupatrie

Romania Old Europe
P⊕vestea Locurilor
* concept Daniel Roșca


* varianta youtube
———————————
music by Peter Roe
Itunes: https://goo.gl/liw0lk

Posted by R⊕mania Old Europe on Saturday, October 15, 2016

Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com