Din Timpuri Imemoriale 7528

Ținutul Ancestral 💙💛❤ Vatra Neamului

Cascada
Momârlanilor

În inima munților 💙💛❤
… prin vatra neamului 🇷🇴

Se poate spune bunăoară că toată ființarea omenească își trage rădăcinile, obiceiurile, cultura și în sfârșit credința, din pământul în care s-a pomenit. De aici, din locul din care răsare fiecare om, se înfiripă o legătură profundă între dimensiunea sa spirituală și materia din care l-a format Logos-ul Creator după trudnica întemeiere a lumii. Lutul i-a fost dăruit omului să-i fie mai înainte de toate, mijloc de trai și de statornicie.

De aici, omul crește și începe să-și cunoască pentru prima oară moștenirea sa lăsată din străbuni în vatra neamului… Dintotdeauna între om și natură a existat o legătură veche de mutualitate ce își are justa cauză și nobilul sens în imanentul ancestral…

Descoperă Vatra Neamului
🇷🇴 Ținutul Momârlanilor 🇷🇴

În 2020 stăm acasă,
vizităm România 💙💛❤
& reSTART-ăm turismul românesc!


Cover campanie turism Valea JIULUI Povestea Locurilor Cheile Jietului TRANSALPINA

🇷🇴 reBranding România 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

2 thoughts on “Din Timpuri Imemoriale 7528

Comments are closed.