Oameni care ne inspiră…

Dragoș Slăvescu
[ mărci românești ]

Oameni care ne inspiră…

Pasiunea trebuie să te conducă @ Dragoș Slăvescu

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de companii românești prin campania 100 de ani de la MAREA UNIRE 100 de companii 100% româneşti.

Dragoș este pur și simplu îndrăgostit de locul de naştere al poporului român, județul Hunedoara! În consecință, astăzi ne-am decis să-i facem o surpriză…

Dacă în identitatea mărcii P⊕vestea Locurilor în litera V am inclus matricea de la Sarmizegetusa în surpriza lui Dragoș matricea este în litera E.

D * SARMIZEGETUSA REGIA, procesul de restaurare.
E * matricea din Sarmizegetusa
N * castelul Huniazilor
T * templul de calcar
A / L * cetatea DEVEI.

Sintetizând dentalprofile.ro.
Îți mulțumim pentru susținere Dragoș.

Pasiunea trebuie să te conducă @ Dragoş Slăvescu Dental PROFILE

[ vezi mai mult 360° ] [ de ce avem cele mai bune ape minerale din lume ] [ sleep evolution / YIN YANG, 1000 de ani înaintea Chinei ] [ prima formă de artă din lume * construim de mii de ani ] [ p⊕vestea HED⊕NE * 1600–1150 î.Hr. ] [ AUR’A * peste 6000 de ani de istorie a aurului ]

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro