Am pierdut o luptă dar am câștigat războiul!

De la DECEBAL la ALARIC spre BAIAZID cu AVRAM IANCU

Din Sulina spre ISTANBUL înot
45 zile * 630 km @ Avram IANCU

Mă bucur că am înotat tot parcursul Dunării anul trecut. Acum doresc să continui alți 600 de kilometri până la Istanbul, fix din locul în care m-am oprit. În acest an centenar îmi doresc ca românii deznădăjduiți să-și aducă aminte că ADN-ul românesc este puternic.

Înot în orice apă, fie că este rău, lac, mare sau ocean. Nu am niciun fel de problemă. Cu siguranță în mare va fi cu totul altceva. Vor fi condiții extreme din punctul meu de vedere. Știu sigur că voi îndura un frig cumplit. Străbat România, Bulgaria, Turcia…” Avram IANCU

De la DECEBAL la ALARIC spre BAIAZID

Un proiect pe care nimeni nu l-a mai încercat. Avram Iancu ar fi primul om din lume care ajune înot de la Sulina la Istanbul. Distanța este una uriașă: 600 de kilometri. Avram Iancu va pleca înot din 2 septembrie, de la ora 10 din Sulina.

Avram IANCU s-a născut în Valea JIULUI – Hunedoara în inima imperiului getic al lui Burebista.

Chiar dacă Decebal a pierdut lupta cu Traian vrem să vă spunem povestea neamului românesc împreună cu Avram. Capul sus! ADN-ul românesc este puternic! La câteva sute de ani după DECEBAL, mai exact în anul 410 d. Hr. ALARIC, născut în Delta Dunării, foarte aproape de locul în care o să se arunce în apă AVRAM, a câștigat definitiv războiul cu romanii.

În anul centenar 2018 mergem împreună spre BAIAZID!

360 °

Prin Deltă cu Avram IANCU
Credința din inima lui Constantin Brâncoveanu
Tratatul de pace cu Roma & distrugerea Imperiului Roman…

SULINA INSTANBUL HARTA @ Avram IANCU

Written by p⊕vestea

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 7531 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.