Harta uriașilor din Valea HIPERBOREEI

Descoperă Valea JIULUI 💙💛❤ Descoperă HYPERBOREA

Prin Valea JIULUI
Descoperă 💙💛❤
🇷🇴 HYPERBOREA 🇷🇴

Harta celor 37 de urieși 💙💛❤

🔥 R E S T A R T 🔥 Între stânci cu forme de bătrâni străjeri cu barbă, printre jnepeni şi sute de lacuri ce oglindesc infinitul cerului, în frumoasele legende şi vechi obiceiuri, te regăseşti pe tine. Aici o să laşi în urmă zgomotele şi forfota marilor oraşe, te scufunzi în tăcere, în meditaţie, în pace…

6 masive muntoase, o singură vale, 37 de urieși & piramida – crucea sculptată, inima de piatră, coloane / megaliți, urme de locuire. Retezatul mic, Tulișa, Vâlcan, Parâng, Șureanu & Retezat. Urieșul din Cheile Urzicarului. Sfinxul din Sturu (Paltina). Urieșii din Cheile Tăii (7). Urieșul din Gârbovu (Cheile Scocului / Valea Boului). Sfinxul din Parâng / PROMETEU din Pharanx.

Sfinxul din Culmea Șerponi (1). Sfinxul din Valea Ungurului. Babele din Culmea Șerponi. Urieșul din Valea Mării. Urieșul din Cheile Scorotei. Zeiţa din Culmea Șerponi (2) Megalitul din Cheile Buții. Străjerul din Valea Toplița. Sfinxul din Valea Buhii. Sfinxul din Culmea Șerponi (2). Sfinxul din Dodoconi. Sfinxul din Culmea Șerponi (3). Urieșul adormit – Iorgovanu. Claia lui Preda. Sfincşii din Cheile Furului la taclale. Sfinxul din Bulzul Buhanilor. Crucea sculptată din Bulzul Buhanilor . Piramida din Bulzul Buhanilor. Sfinxul din Paltina. Urieșul din Cheile Băniţei. Coloanele Iorgovanului de pe Creasta Oslea. Urieșul de la Podul din Scocul Urzicarului. Străjerul lui PROMETEU din Pharanx. Inima de piatră din Poiana Iarului, Urieșul din Cascada Lolaia & megalitul din Cheile Jiețului de lângă străjer.

reSTART = transferul de la industria grea / minerit, la industria uşoară, turism, mesteșugărit și produse tradiționale. Strategia de salvare a Hunedoarei este Valea JIULUI, Petroșani fiind punctul central! Toate obiectivele turistice din nordul județului sunt obiective de turism de tranzit, care se vizitează într-o oră, fie că discutăm despre Sarmizegetuse, Castelul Huniazilor sau Cetatea Devei!

Integrând în strategia de turism a județului Valea JIULUI, uriesii din ținutul ancestral al momârlanilor, turismul de tranzit se transformă în pachete integrate de turism iar ponderea încasărilor anuale de 1 milion de euro de la Castelul Huniazilor, 0.5% din PIB-ul de 2.8 miliarde de euro al județului, crește de 50 de ori, finalizând conceptul de transfer de la industria grea minerit la industria ușoară, turism, mesteșugărit și produse tradiționale.

♦ se dezvoltă industriile complementare
♦ locuri de muncă bine plătite
♦ tinerii rămân acasă

Se poate opri
depopularea
HUNEDOAREI!

360 °

🔥 STOP DEPOPULARE 🔥
🇷🇴 reSTART Valea JIULUI 🇷🇴
reSTART HUNEDOARA 💙💛❤

(reSTART) Descoperă Harta Urieșilor (35) din Valea JIULUI

Descoperă urieșii din Valea JIULUI. 6 masive muntoase, o singură vale, 35 de urieși, megaliți, piramide din piatră & crucile sculptate din timpuri imemoriale. Descoperă Valea HIPERBOREEI, 50 de km lungime & 25 lățime, Diamantul NEGRU al României.

Vezi cea mai frumoasă poveste din România [ povestea-locurilor.ro/Povestea-VAII ] transferul de la industria grea, minerit, la industria ușoară, turism, meșteșugărit & produse tradiționale [ b2b-strategy.ro/Strategie-Dezvoltare-HUNEDOARA * b2b-strategy.ro/Strategie-Dezvoltare-Valea-JIULUI ]

#reSTARTPetroșani
#reSTARTValeaJIULUI
#reSTARTHUNEDOARA
#reSTARTROMANIA 😉

Publicată de P⊕vestea Locurilor pe Joi, 10 septembrie 2020

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro