✨ Esența Neamului Rumânesc ✨

∆ ۞ ۩ ஜ ⭐ 🇷🇴 GET beGET 🇷🇴 ♰ ☸️ ☯ ⊕

🇷🇴 GET beGET 🇷🇴

Arheologul egiptean 🇪🇬 Abdel Hakim Awyan, specializat în arheologia perioadei predinastice, spune despre stâlpul din incinta piramidei de la Saqqara (cca. 2900 î.e.n.) că se numeşte Djed (GET), cu sensul de ,,bătrân”, cuvînt folosit şi azi de egipteni atunci cînd se adresează bunicilor. AWYAN Hakim Awyan s-a născut și a trăit în satul de sub Platoul Giza…

Sumerologul rus A. Kifisin: „Strămoşii rumânilor au exercitat o influenţă puternică asupra întregii lumi antice, respectiv a vechii Elade, a vechiului Egipt, a Sumerului şi chiar a Chinei.”

🥳 3 ani 🥳

Se împlinesc ✨ 3 ani ✨ de când am lansat platforma Povestea Locurilor, 3 ani plini de aventuri prin România, o călătorie unică de la esența neamului rumânesc până la peisajele care efectiv iți taie răsuflarea. Te invităm la o retrospectivă scurtă dar eficientă!

În călătoria noastră am descoperit Valea HIPERBOREEI & Muntele lui 🔥 PROMETEU 🔥 43 de sfincși la maxim 50 de kilometri depărtare unul de celălalt, am vizitat aproape toate muzeele din România dar mai ales am testat conceptul de comunicare ideal pentru noi ca și neam ✨ ♦ Urieşi ☯️ Pelasgi ۞ GETÆ 🏛️ Vlahi 🐑 Momârlani 🐑 Rumâni ♦O călătorie unică!

Descoperă împreună cu noi
esența neamului rumânesc!

360 °

Bunicii 🇷🇴 Egiptenilor
🇪🇬 „bătrânul” Thṓth 🇪🇬
🇷🇴 Nation Brand Framework 🇷🇴

Become a Patron!



🇷🇴 reBranding ROMANIA 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.