Târgul de Turism al României

Zeița C U C U T E N I @ NEOKOOLT [ 2015 ]
[ strategie turism ]

Târgul de Turism al României

Târgul de Turism – Piatra Neamț

La sfârșitul acestei săptămâni, municipiul Piatra Neamț va fi prezent la cea de-a 33-a ediție a Târgului de Turism al României de la ROMEXPO, București. Acesta este cel mai mare eveniment național din industria turismului ce oferă oportunitatea promovării ofertei turistice direct către potențialii turiști, cât și agențiilor de turism și turoperatorilor. La această ediție va fi prezentată oferta pentru sezonul cald ce include strandul municipal, telegondola, dar și traseele montane, fie ele pentru drumeție sau pentru mountain bike.

Zeița C U C U T E N I

Ca noutate, la această ediție, printr-un parteneriat cu Asociația Neokoolt, o parte importantă a standului va fi dedicată Culturii Cucuteni. În Piatra Neamț există singurul muzeu din țară dedicat Culturii Cucuteni; în 2015 celebrăm 10 ani de la inaugurarea acestui muzeu ce se află în ansamblul Curții Domnesti. Cultura Cucuteni este o civilizație care își are “leagănul” pe aceste meleaguri și precede civilizația Sumerului și Egiptului Antic cu aproximativ 2.000 de ani. În cadrul standului municipiului Piatra-Neamț va fi prezent și sculptorul Gorea Iulian, care va promova unicitatea acestei culturi prin realizarea din lut, a obiectelor specifice acestei civilizații. Asociația Neokoolt va prezența câteva filme de promovare a municipiului, realizate de Ovidiu Slătineanu.

360 °

Județul Neamț – Ținutul Zeiței
Municipiul Piatra Neamț – Orașul Zeiței
Strategie Dezvoltare Neamț @ B2B S T R A T E G Y

Principiul de bază! Nu trebuie separat Municipiul Piatra Neamț de Județul Neamț.”
Dragoș Chitic, Primar Piatra Neamț.

Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro