Descoperă Ținutul Titanilor

Valea Hiperboreei la 360 ° 💙💛❤

Descoperă Neamul
TITANILOR 💙💛❤

Eugène Pittard 1917
🇷🇴 La Roumanie, Valachie,
Moldavie, Dobroudja 🇷🇴

Strămoşii etnici ai românilor urcă neîndoielnic pînă în primele vârste ale Umanităţii, civilizaţia neolitică română reprezentînd doar un capitol recent din istoria ţării.”

La începutul erei noastre, într-un răvaș trimis conducătorului dacilor, Cotizo, poetul latin Ovidiu îl numește pe acesta și pe întregul său popor „neam scoborâtor din zei”. Cu șase secole înainte, poetul grec Pindar, citându-l pe Phrenicos din Heracleea, scria despre dacii de la nordul Dunării: „Hiperboreii locuiesc în părţile îndepărtate lângă templul lui Apolo. Ei sunt cu totul nedeprinși la război și se trag, după cum spun tradiţiile, din neamul titanilor celor vechi.”

Descoperă
🇷🇴 P⊕vestea 🇷🇴
VĂII Hiperboreei
🔥 C I R C U I T 🔥
În 2020 stăm acasă,
vizităm România 💙💛❤
& reSTART-ăm turismul românesc!

Strategie Turism HUNEDOARA Valea JIULUI SFINX Bucegi Povestea Locurilor Daniel Rosca B2B Strategy

🇷🇴 reBranding România 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

P⊕vestea Locurilor, un proiect NON PROFIT susținut de români pentru a elimina „greaua moştenire“. România este pe ultimul loc în Europa d.p.d.v. al ponderii în PIB a turismului. Natura separată de istorie nu poate să intre în competiţie cu Elveţia, Croaţia… Despre strategie în turism. Viziunea noastră despre noul brand de țară / de turism: R⊕MANIA 8500 Donăm conceptul statului Român.

Website: http://b2b-strategy.ro

2 thoughts on “Descoperă Ținutul Titanilor

Comments are closed.