Descoperă Ținutul Titanilor

Valea Hiperboreei la 360 ° 💙💛❤

Descoperă Neamul
TITANILOR 💙💛❤

Eugène Pittard 1917
🇷🇴 La Roumanie, Valachie,
Moldavie, Dobroudja 🇷🇴

Strămoşii etnici ai românilor urcă neîndoielnic pînă în primele vârste ale Umanităţii, civilizaţia neolitică română reprezentînd doar un capitol recent din istoria ţării.”

La începutul erei noastre, într-un răvaș trimis conducătorului dacilor, Cotizo, poetul latin Ovidiu îl numește pe acesta și pe întregul său popor „neam scoborâtor din zei”. Cu șase secole înainte, poetul grec Pindar, citându-l pe Phrenicos din Heracleea, scria despre dacii de la nordul Dunării: „Hiperboreii locuiesc în părţile îndepărtate lângă templul lui Apolo. Ei sunt cu totul nedeprinși la război și se trag, după cum spun tradiţiile, din neamul titanilor celor vechi.”

Descoperă
🇷🇴 P⊕vestea 🇷🇴
VĂII Hiperboreei
🔥 C I R C U I T 🔥
În 2020 stăm acasă,
vizităm România 💙💛❤
& reSTART-ăm turismul românesc!

Strategie Turism HUNEDOARA Valea JIULUI SFINX Bucegi Povestea Locurilor Daniel Rosca B2B Strategy

🇷🇴 reBranding România 🇷🇴
Un proiect CSR B2B Strategy
Written by Daniel ROȘCA

Se spune că un popor fără tradiții este un popor fără viitor… ! Viitorul copiilor este de fapt viitorul nostru! Copilul tău trebuie să viseze! Copilul tău are nevoie de o ancoră, are nevoie să îşi cunoască cu adevărat rădăcinile. Copilul tău trebuie să viseze la 8500 de ani de continuitate pentru un viitor sigur pentru el… altfel o să rămână singur în necunoscut. Nu-ţi lăsa copilul singur în necunoscut ♦ susține și TU proiectul

Website: https://europegenesys.com

Comments are closed.